Kahramanmaraş'ta 19 Mayıs coşkusu: Gençlik Festivali başlıyor!

Gençlik Festivali'nde eğlence ve öğrenme bir arada! Sanat atölyeleri, spor etkinlikleri ve daha fazlası için Piazza AVM'ye bekliyoruz. 19 Mayıs, 14.30-18.00. Herkes davetli!

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mayıs 2024 15:11
Kahramanmaraş'ta 19 Mayıs coşkusu: Gençlik Festivali başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde, eğlenceli ve eğitici birçok aktivite sizleri bekliyor. Piazza AVM’nin açık otoparkında, 14.30 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek bu etkinliklere tüm gençler davetlidir.

Gençlerin dostu Başkan Fırat Görgel’in liderliğinde, meslek edindirme kurslarından akademik çalışmalara, tiyatrodan müzik dinletilerine, kültür ve sanat faaliyetlerinden spor aktivitelerine kadar çeşitli programları gençlerle buluşturmaya devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs’ta da coşkulu etkinlikler düzenliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte organize edilen 19 Mayıs Pazar günü etkinliklerinde; tezhip ve minyatür, ebru, takı, makrome, çini ve mozaik gibi sanat atölyeleri yer alacak. Ayrıca masa tenisi, basketbol, mini voleybol, jimnastik, dart ve kort tenisi gibi sportif faaliyetler de gençlerle buluşacak. Büyükşehir Belediyesi, 14.30 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek bu etkinliklere tüm gençlerin katılımını beklediklerini açıkladı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.