Kahramanmaraşlı tır sürücüsü sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı

Kahramanmaraşlı tır sürücüsü ile trafik polisi arasında çevirme sırasında yaşanan diyalog sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2020 20:25
Kahramanmaraşlı tır sürücüsü sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı

Kahramanmaraşlı tır sürücüsü ile trafik polisi arasında çevirme sırasında yaşanan diyalog sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Trafik kontrolü sırasında kamyon kasasında yer alan şehitlerimizin fotoğraflarını temizleyen polis memuru, “Şehitlerin yüzleri resimde bile kirli olamaz” dedi.

Muğla plakalı tırın kasasında şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk, şehit polis memuru Fethi Sekin, şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan gibi birçok şehidin fotoğrafını gören polis memuru, tırı kontrol için sağa çekti. Bir süre şehitlerimizin fotoğraflarına bakan polis memuru, eline aldığı bezle şehitlerimizin fotoğraflarını temizledi.
Şehitlerin fotoğraflarını temizleyen polis memuru, paylaşılan videoda, “Şehitlerin yüzleri resimlerde bile kirli olamaz, bu kadar şerefli insanların yüzleri kirli olmasın. Bu insanlar resimde bile temizler. Bu vatan için canını vermiş insanların yüzü. Resimde dahi kirli olamaz. Vatan için canını vermiş insanlar. Ara sıra temizleyin" dedi.
O anlarını görüntüleyen diğer sürücüler ise, trafik polisine alkışlayarak tezahüratta bulundular.

Kaynak: SHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.