Kahramanmaraşlı Hayırseverlerden KSÜ Tıp’a kuvöz desteği

Kahramanmaraşlı hayırseverler Yaşar Erayman ve Işık Çalık, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine (KSÜ Tıp) hayata ilk adımı atan bebeklerin yaşama tutunmalarında büyük öneme sahip 10 adet kuvöz hediye ettiler

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2018 11:13
Kahramanmaraşlı Hayırseverlerden KSÜ Tıp’a kuvöz desteği

10 adet kuvöz KSÜ Tıp Konferans Salonunda Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ökkeş Bilal, Çalık ve Erayman aileleri ile üniversite personelinin katılımlarıyla gerçekleştirilen törenle Yenidoğan Yoğun Bakım Servisine teslim edildi.

Törende konuşan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, sağlığa yapılan yatırımın, verilen desteğin en önemli yatırım ve destek olduğunun altını çizdi. Hayırsever Çalık ve Erayman ailelerine teşekkür eden Rektör Can, “Şehrimiz ve üniversitemiz arasında kurulan güçlü bağlarla bu destekler önümüzdeki günlerde daha da artacaktır. Hayırseverlerimizin verdiği destekle hayata gözlerini yeni açan 10 bebeğimizin daha yaşama tutunma şansı olacak. İnşallah bu hayırla 10 ailemizin daha yüzü gülecek.” diye konuştu.

“Allah (cc) hepimize bütçemiz ölçüsünde yardım etme cömertliğini nasip eylesin.” temennisinde bulunan Rektör Can, hayırseverler Yaşar Erayman ve Işık Çalık’a teşekkür plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.