Kahramanmaraş'ın Genç Hafızları Ödüllerini Aldı!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen hafızlık ve ezan okuma yarışmasında öğrencilerin başarılarına şahitlik edin. Gençlerin özverisi ve yetenekleri ödüllendirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Aralık 2023 13:37
Kahramanmaraş'ın Genç Hafızları Ödüllerini Aldı!

Kahramanmaraş'ta, 2023-2024 Mesleki Yarışmalar programı çerçevesinde düzenlenen hafızlık ve ezan okuma yarışması büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu özel etkinlik, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde, 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu'nun ev sahipliğinde gerçekleşti.

Genç Hafızlar Hafızlık ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması, 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Okulu'nda düzenlendi ve öğrenciler, büyük bir heyecan ve özveriyle yarıştı.

kahramanmarasta-hafizlik-ve-ezan-okuma-yarismasi-duzenlendi.jpeg

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması'nda birinci olan Yunus Emre Köse, ikinci olan Ahmed Alhwdı ve üçüncü olan Ahmed Alsalama'ya, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması'nda birinci olan Muhammed Eren Aksoy, ikinci olan Kayra Emre Ünal ve üçüncü olan Ahmet Tahir Sönmez'e ödülleri, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şerif Irmak, Şekerli Vakfı Başkanı Eşref Şekerli, Rıdvan Hoca Vakfı Başkanı Bayram Nurdoğan, Kahramanmaraş Platformu Başkanı Süleyman Erayman, İlahiyatlar Dernek Başkanı Mehmet Emin Kararmaz ve 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Memduh Kayıklık tarafından takdim edildi.

Her iki kategoride de birincilik elde eden 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, başarılarıyla gurur yaşattı. Bu özel etkinlik için desteklerini esirgemeyen Şekerli Vakfı, Rıdvan Hoca Vakfı, Büyükşehir Belediyesi ve Erenler İmam Hatip Ortaokulu'na teşekkür edildi. Yarışmaya katılan öğrencilerin yanında olan, büyük emekleriyle yetişmelerine katkıda bulunan danışman öğretmenler ve Kuran kursu hocaları da unutulmadı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.