Kahramanmaraş’ın 20 yıllık damak lezzeti; Bizim Et

Kahramanmaraş’ta et sucuğunun markası haline gelen Bizim Et Sucukları Kahramanmaraş’ın doğusuna ve batısına açacağı şubeler ile hizmet alanını büyütüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2018 15:09
Kahramanmaraş’ın 20 yıllık damak lezzeti; Bizim Et

Bizim Et Sucukları Yönetim Kurulu Başkanı Abuzer Yenice gazetemize yaptığı açıklamada eski lezzetleri bugün de vatandaşa sunduklarını söyledi.

25 yıldan beri sektörün içerisinde olduklarını ve Kahramanmaraş’a ilk özel kesimhaneyi kazandırdıklarını belirten Yenice; “Son 10 yılı kurumsallaşma süreci ile geçirdik. Büyüme sürecini başarılı bir şekilde yürüttük. Bizim Et olarak 5 yıl önce Kahramanmaraş’a ilk özel mezbahaneyi kazandırdık. Kahramanmaraş’taki tüm kasaplara bu konuda kurumsal bir hizmet veriyoruz. Firmamızın ismini belirlerken müşterilerimize bu samimiyeti ve güler yüzü aşılamayı hedefledik. Eski adı ile irişkit olan sucuğu 20 yıldan beri Kahramanmaraş’ın damak keyfine sunuyoruz. Bizim Kasap olarak kasap sucuğunu sadece kendi dükkânımızda yapmıyoruz. Bu işi kurumsal anlamda yapmaya başladık. Bu anlamda tesisleşmemizi tamamladık. Şehrimizin eski lezzetleri ve damak değerleri ile şehrin irişkit diye bilinen sucuğu vatandaşlarımıza tanıtıyoruz. 10 yıldan beri bu konuda ciddi çalışmalarımız var. Marketlerimize de 5 yıldan beri dağıtım yapıyoruz. Bunun da öncelikli nedeni olarak tek bir noktadan satış değil de insanların bize ulaşmak istemesiydi. Burada şehrin marketler zinciri olan firmalar ile anlaşma yaparak Bizim Et sucuklarının dağıtımına başladık. Bu yıl yeni bir değişime giderek şehrin batısı ve doğusuna birer tane şube açıyoruz. Burada sadece sucuk satışları yapacağız. Kahramanmaraş’ta ilk ve tek olmak üzere yüzde yüz yerli üretimlerin sergileneceği iki tane şube açıyoruz. Derdimiz sadece ürün satmak değil, hizmeti insanlarımızın ayağına götürmek. Kahramanmaraş halkının bize olan teveccühünden memnunuz. Bu teveccühe layık olmak adına yaptığımız işlerde kalite standartlarını en üst düzeyde tutarak işlerimize devam etme niyetindeyiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.