Kahramanmaraş'a şehit ateşi düştü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), tarafından yapılan açıklamada Hakkari’de meydana gelen askeri araç kazasında P. Söz. Er Ebubekir Sel şehit olduğu açıklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ekim 2021 09:55
Kahramanmaraş'a şehit ateşi düştü

Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu. Hakkâri’de meydana gelen askeri araç kazasında Kahramanmaraş'ın Andırın ilçe nüfusuna kayıtlı P. Söz. Er Ebubekir Sel şehit olduğu açıklandı.

MSB tarafından yapılan açıklamada, "Hakkâri’de meydana gelen askeri araç kazasında P. Söz. Er Ebubekir Sel şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Bakanlıktan yapılan açıklamada ise, "Hakkari'de meydana gelen askeri araç kazasında Piyade Sözleşmeli Er Ebubekir Sel şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.