Kahramanmaraş Valisi Ünlüer, AA'nın Gözünden 2023'ün En İyi Fotoğraflarına Oy Kullandı

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katılarak çeşitli kategorilerdeki etkileyici fotoğraflara oy verdi. Acıları yansıtan anlamlı karelerle duygulandı; gelecek nesillere önemli anılar bırakılmasını dile getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ocak 2024 16:56
Kahramanmaraş Valisi Ünlüer, AA'nın Gözünden 2023'ün En İyi Fotoğraflarına Oy Kullandı

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, 2023 yılına damgasını vuran olaylardan seçilen fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri 2023" oylamasına katıldı. Anadolu Ajansı'nın düzenlediği bu etkinlikte Vali Ünlüer, farklı kategorilerde ön plana çıkan fotoğraflara oy kullandı.

Vali Ünlüer, "Çevre-Yaşam" kategorisinde Sidar Can Eren'in "Yoldaş" fotoğrafına, "Haber" kategorisinde Murat Kula'nın "Filistin'e Destek" fotoğrafına ve "Spor" kategorisinde Dursun Aydemir'in "Dünyanın Sultanları" fotoğrafına oy verdi.

Ayrıca, "Deprem: Umut" kategorisinde Evrim Aydın'ın "Aralıksız Çalışma" ve "Gazze: Kanıt" kategorisinde Ali Jadallah'ın "Kayıp" fotoğraflarını seçen Vali Ünlüer, bu zorlu seçim sürecinde fotoğrafların duygusal etkisine dikkat çekti. Vali, "Çok emek verilmiş fotoğraflar bizi o günleri tekrar yaşamış gibi hissettirdi. Her biri birbirinden etkileyici. Özellikle acıları yansıtan fotoğrafları gördükçe duygulanmamak elde değil. Bu fotoğraflar, gelecek nesillere bırakılacak önemli anılar. Dünya, bu gerçekleri görmeli; bu acılar bir daha yaşanmamalı inşallah." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.