Kahramanmaraş vaka sayısı en çok artan 10 il arasında

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 2-8 Ekim arasında 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı rakamlarını açıkladı. Bir hafta öncesine göre vaka sayıları en çok artan on il arasına Kahramanmaraş'ta girdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2021 10:22
Kahramanmaraş vaka sayısı en çok artan 10 il arasında

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla il bazlı haftalık vaka sayılarını açıklayan Sağlık Bakanı Koca, “2-8 Ekim arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz” dedi.

Açıklanan rakamlara göre son bir haftada Kahramanmaraş’ta ki vaka sayısı 100 binde 303,64 olduğu gözlemlendi.

Kahramanmaraş Valiliği, konuyla ilgili yaptığı açıklamada yöre halkını uyararak şöyle dedi: Sağlık Bakanlığımızca hazırlanan illere göre haftalık vaka sayısını gösteren haritada 2-8 Ekim arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 || arasında maalesef Kahramanmaraşta bulunmaktadır.

Kıymetli Hemşehrilerimiz, Aşısı bulunmuş bir bulaşıcı hastalıkla mücadele ettiğimizi unutmayalım. Salgından korunmanın tek çaresi; Aşı olmak ve tedbirlere uymaktır.

Lütfen! Sevdiklerimiz veya hiç tanımadığımız insanların kaybına sebep olmamak için aşımızı olalım tedbirlere uyalım.

fb5ndgkxmaebjyx.jpg

fb5pvrxxmamz-uv.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.