Kahramanmaraş Göksun'un 5 Mahallesine Yenilenen Yol: Ulaşım Konforu ve Kolaylığı Yolda!

Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde yer alan Ortatepe, Alıçlıbucak, Kömürköy, Güldağ ve Kavşut mahallelerine ulaşımı sağlayan 3 kilometrelik grup yolunun asfalt öncesi zemin hazırlığı çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ağustos 2023 14:01
Kahramanmaraş Göksun'un 5 Mahallesine Yenilenen Yol: Ulaşım Konforu ve Kolaylığı Yolda!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ve çevresindeki ulaşımı daha konforlu hale getirmek amacıyla yol yenileme, bakım ve onarım projelerini aktif bir şekilde hayata geçiriyor.

Bu projelerden biri de Göksun ilçesinde bulunan Güldağ Grup Yolu oldu. Göksun'un Ortatepe, Alıçlıbucak, Kömürköy, Güldağ ve Kavşut mahallelerine ulaşım sağlayan bu 3 kilometrelik grup yolunda asfalt öncesi zemin hazırlığı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Zemin hazırlığı tamamlandıktan sonra ise yol sathi kaplama ile yenilenecek, böylece bu bölgelerdeki kırsal mahallelerin ulaşımı daha da iyileştirilmiş olacak.

guldag-grup-yolu-4.jpg

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ilçe merkezleri ve kırsal mahallelerin ulaşım standardının yükseltilmesi konusunda yapılan çalışmaların hız kesmeden devam ettiği vurgulandı.

Büyükşehir Belediyesi'nin bu tür projelerle bölgenin altyapısını güçlendirmeye ve vatandaşların daha rahat ulaşım imkanlarına kavuşmasını sağlamaya odaklandığı belirtildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.