Kahramanmaraş çiçek açıyor: Kent estetiği için renkli dokunuşlar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kavşak, bulvar ve refüjleri rengârenk çiçeklerle süsleyerek kente estetik bir görünüm kazandırıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2024 18:07
Kahramanmaraş çiçek açıyor: Kent estetiği için renkli dokunuşlar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin estetiğini artırmak amacıyla kavşak, bulvar ve refüjleri çiçeklerle süslemeye devam ediyor. Renkli çiçeklerle bezenmiş alanlar, vatandaşlara adeta bir görsel şölen sunuyor.

cicek-dikimi-7.jpg

Kahramanmaraş'ın yeniden imar ve inşasında tüm alanlarda yoğun çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, peyzaj ve bitkilendirme uygulamalarına da aralıksız devam ediyor. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kavşak, bulvar ve refüjlere; begonya, petunya, papatya, sardunya, kadife çiçeği, horozibiği, vapurdumanı, lale, menekşe ve rozet çiçeği gibi birçok türde çiçek dikiliyor. Bu alanların rengârenk çiçeklerle kaplanması, vatandaşlara görsel bir şölen yaşatıyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, kent estetiğinin sağlanmasına yönelik peyzaj çalışmalarının kesintisiz sürdüğü vurgulandı. Deprem sonrası gerçekleştirilen bu peyzaj çalışmalarından vatandaşlar da memnuniyet duyduklarını belirtti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.