İyi Parti Andırın’da gönülleri fethetti

İYİ Parti Kahramanmaraş teşkilatı, kalabalık bir heyetle Andırın’ı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2022 17:50
İyi Parti Andırın’da gönülleri fethetti

Gezi programı kapsamında, Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine giden İYİ Parti ekibi, İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, İYİ Parti MDK Üyesi Av. Furkan Kamalak, İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, İYİ Parti Andırın ilçe Başkanı Fatih Dal ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çolak Mahallesi, Kızıloluk Mahallesi ve Andırın merkezde Esnaf ve Halkın sorunlarını dinledi.

Andırınlıların ve esnafın hizmet alamamaktan kaynaklanan şikayetlerini dinleyen İYİ Parti İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, sorunların çözülmesi için gereken yerlere başvuracaklarını dile getirdi.

whatsapp-image-2022-08-06-at-11-26-35.jpeg

Andırın’ın hizmet alanında çok fazla geride kaldığını ifade eden Çabukel, “Andırınlıların artık kendilerini üvey evlat gibi hissettiklerini ve bu durumun değişmesinin vaktinin geldiğini” ifade etti.

2013 yılında yapımına başlanan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıldığı söylenen Hapızağzı Sulama göletinde basın açıklaması yapan Çabukel, “ Vatandaşımız için burasının çok önemli bir yeri var fakat, yapıldığı söylenip henüz yarısına bile gelinememiş bir sulama göleti üzerinde şu an açıklama yapıyorum. Vatandaşımız temiz suya, temiz besinlere ulaşması için buranın derhal faaliyete geçirilmesi gerekli ,ancak buranın yapımını üstlenen firma henüz buraya “bittiği söylenen bu gölete” daha başlamamış bile, tek bir yetkili gelip buraları kontrol etmiyor. Biz buradan çiftçilerimizin sesi olarak bu göletin derhal yapımına başlanmasını talep ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.