İstanbul’dan Kahramanmaraş Büyükşehir’e iddialı aday

Birçok ilde seçim hareketliliği yaşanırken, durağan geçen Kahramanmaraş’ta güçlü ve iddalı bir aday adayı ile yerel siyaset ısınmaya başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Kasım 2018 14:59
İstanbul’dan Kahramanmaraş Büyükşehir’e iddialı aday

İstanbul ve Ankara’daki siyasi kulislerde adı sıkça geçen Murat Ermeydan, haber merkezimize gelen bilgiler doğrultusunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olacak. Öz geçmişine bakıldığında iş hayatındaki başarı çıtasının yüksek olması sebebiyle, İstanbul ve Ankara kulislerinde konuşulduğu kadarıyla Kahramanmaraş’ın en iddalı adayı olarak görünüyor. Sıra dışı başarılara imza atmış olan Ermeydan, yoğun geçen kariyeri ile dikkat çekiyor. Ermeydan’ın önümüzdeki günlerde aday adaylığının resmen açıklanması bekleniyor.

aaadd.jpg

Murat Ermeydan Kimdir?

1974 Kahramanmaraş doğumlu olan Murat Ermeydan, yükseköğrenimini 1999 yılında İstanbul Üniversitesinde peyzaj mimarlığı bölümünde tamamladı. 2006 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde yüksek lisans yapan Ermeydan, şu anda İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde doktora eğitimi alıyor. 1998 yılında iş hayatına atılan ve 2014 yılına kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç ve Peyzaj A.Ş.’de görev alan Ermeydan, burada Genel Müdürlüğe kadar yükseldi. İyi derecede İngilizce bilen Ermeydan, İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret A.Ş.’de görevini sürdürüyor.

ALDIĞI EĞİTİMLER İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Uluslararası alanda birçok konuda eğitim alan Murat Ermeydan, ziyarette bulunduğu 50 ülkenin 30’unda yaptığı mesleki araştırma ve teknik çalışmaları ile de dikkat çekiyor. İşte Ermeydan’ın aldığı yaklaşık 50 eğitimden birkaçı; “Ulusal ve Uluslararası piyasalar, Kamu İhale Kanunu, Marmara ve Boğazlar Belediyeler Birliği KİK, Stratejik Planlama, İhale Uygulamaları, Toplam Kalite Yönetimi ve İlkeleri, Stratejik planlama ve SWOT Analizi, ISO 14000 Çevre Yönetimi Sistemi Eğitimi, ISO 9000:2000 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi, Proje Yönetimi, Takım Çalışması, Zaman Yönetimi.”

Ermeydan, eğitimlerinin yanı sıra TRT İstanbul, Stratejik Kurumsallaşma Projesi ve uluslararası Yeşil Altyapılar Konferansı’ndan teşekkür belgeleri aldı. Ermeydan, 2018 yılında Rusya’da düzenlenen İnternational Scientific-Practical Confrence-Şehirlerde Sürdürülebilir Yeşil Alan Altyapı gibi10 farklı alanda bilimsel çalışmalar yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum