İstanbul’da MARAŞ YURT Derneği Kuruldu

Kahramanmaraşlılar İstanbul’u feth etmeye devam ediyor. İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaşayan Kahramanmaraşlılar uzun süredir devam eden toplantılar neticesin...

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2017 17:01
İstanbul’da MARAŞ YURT Derneği Kuruldu

Kahramanmaraşlılar İstanbul’u feth etmeye devam ediyor. İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaşayan Kahramanmaraşlılar uzun süredir devam eden toplantılar neticesinde kısa adı MARAŞ YURT olan Esenyurt Kahramanmaraş ve İlçeleri Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kurdular. Geçtiğimiz günlerde İstanbul İl Dernekler Müdürlüğüne resmi kuruluş dilekçesini veren hemşehrilerimiz MARAŞ YURT Derneğimize resmiyet kazandırdı.

Kahramanmaraş’ın her bir ilçesinden köyünden kasabasından ve mahallesinden hemşehrilerimizi bir araya getiren MARAŞ YURT Derneğimizin kurucu başkanlığını Ali Uslu üstlendi. Kurucu başkan yardımcılığını Mustafa Güneş, kurucu üyeliklerine de Ramazan Kocaoğlu, Mehmet Keklik, Hanifi Ilgın, Celal Doğan ve Cebrail Uzun’un imza koyduğu derneğimiz Esenyurt ilçesi ve çevre ilçelerinde yaşayan Kahramanmaraşlılar arasında birlik ve dayanışmayı sağlamayı amaçlamakta.

MARAŞ YURT DERNEĞİ Geçici kurucu yönetim kurulu başkanı Ali Uslu 46 tv genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı’ya yaptığı açıklamada; 01 Ekim de olağan yapacaklarını yönetim kurulu başkan ve yönetim kurulunu üyelerini seçeceklerini söyledi. Olağan genel kurula kadar dernek merkezinin Esenyurt Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisinde yer alan Markado Cafe de faaliyet göstereceğini ve Tüm resmi işlemleri tamamlanan MARAŞ YURT Derneği üye kayıtlarına başladıklarını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.