Isımar’dan dev daıkın klima kampanyası

Yaz ayının kavurucu sıcaklarıyla birlikte klima satışlarında birbirinden avantajlı kampanyalarda başladı. Isımar Doğalgaz bu yaz tüm DAIKIN klimalarda peşin fiyatına 12 taksit avantajı sunarak vatandaşları memnun etmeyi sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2018 18:02
Isımar’dan dev daıkın klima kampanyası

Fiyatlarda da ciddi avantajların bulunduğu Isımar Doğalgaz'da, Daikin klima 2 bin 799 TL'den, Airfel klima 2 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İklim değişikliğinin etkisiyle giderek yükselen sıcaklıklar evlerde ve iş yerlerinde klima kullanımının arttırdı. Firmalar da bu ihtiyaca sessiz kalmadılar ve birbiri ardına avantajlı fiyatlar çeşitli ödeme kolaylıkları ile vatandaşın hizmetindeler. Kahramanmaraş’ın önde gelen firmalarından Isımar Doğalgaz klimaya vatandaşların talebi üzerine büyük bir kampanya başlattı.

Tüm DAIKIN klimalarda peşin fiyatına 12 taksitin uygulandığı kampanyalarda duvar tipi klimalar 2 bin 799 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Klimanın İnsanların bulundukları çevre, ortam içinde sıcaklığın ayarlanabilmesi, bulunulan ortamın konforunu arttırması dolayısıyla bir ihtiyaç olduğunu hatırlatan Isımar Doğalgaz işletme sahibi Mehmet Akpınar klimanın artık bir temel ihtiyaç olduğunu belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.