“İrade erdem ve cesaretle vakit Türkiye vakti diyoruz”

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici gündeme ilişkin gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2018 11:31
“İrade erdem ve cesaretle vakit Türkiye vakti diyoruz”

Hızla yaklaşan erken seçimlerle birlikte partilerin seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici şöyle konuştu:

“28 Şubat sürecinde bir takım insanlara zulmeden insanlar ile o zulme maruz kalan insanların tavanlarındakilerin yan yana geldiğini gördük. Buna çok üzüldük ancak halkımız onlara cevaba sandıkta vereceğine inanıyorum. Kim aday olmak istiyorsa meydana çıksın gereğini konuşsun. Yeni kurulan partiler ‘toplumsal destek var arkamızda, bununla yürürüz meclise gireriz ülkenin yönetimine müdahil oluruz görüşü var’. 2001 Öncesi Türkiye işyerlerinin kapandığı, Demokratik özgürlüklerin olmadığı bir ülke idi Türkiye, Dışarıdan birilerinin maşalar ile ülkeyi yönetilen bir zamandı. Bugün zulüm gören halkımız Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı seçti ve halk kendi özgürlüğünü elde ederek kendi iradesiyle kendisini yöneteni seçti.

“YENİ BİR PARTİ TÜRKİYE’YE NE VAAT EDECEK?”

AK Parti iktidarı yaklaşık 17 senedir Türkiye’yi yönetiyorlar. İyi bir idare sergiliyorlar. Yolsuzlukların kapandığı, yasakların önünün açıldığı, daha iyi daha yerli daha milli bir Türkiye’nin öne çıkarıldığı teknolojisiyle dünyanın önde gelen ülkelerinden olma yolundayız. Hal böyleyken yeni bir parti Türkiye’ye ne vaat edecek? Zaten 17 senedir bu ülke çok ciddi atılımlar yaşamış. Dolayısıyla insanlar vaat bekliyorlar. Ortada vaat yok. sıkıntılı bir idare yöntemi yok. Türkiye 15 Temmuz gibi bir süreci 80 milyon beraber atlatılmıştır. Terör belli noktalarda bitmeye geldi. Kendi uçağımızı yapma aşamasına geldik. 17 yılda 40 yıllık atılım gerçekleştirdik.

Bu durumda muhalefet ya çok iyi şeyler vaat etmeli yada idare de ciddi problemler yaşanmalı. Böyle bir durumda söz konusu değil. Bu kaliteli idare şeklini koruduğumuz sürece de kim ne kadar parti kurarsa kursun sonuç değişmeyecektir.

“DAVAMIZ BÜYÜK DERDİMİZ BÜYÜK”

Ülkemizde ki her seçimin hayati bir önem taşıdığını vurgulayan Debgici ‘Vakit Kahramanmaraş Vakti’ dedi. Debgici konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu bilinçle şunu söylemek lazım ki ülkemizde her seçim bir öncekinden daha önemli ve hayati bir anlam taşıyor. Bu nedenle cumhurbaşkanımızı ve Ak kadroyu mecliste daha büyük bir çoğunlukla temsil etmek için hepimize büyük görev düşüyor. Mübarek Ramazan ayını vatandaşla iç içe geçirdik. İftarda ve sahurda vatandaşın sofrasındaydık, teravihte vatandaşla beraber namaz kılıp gündüzleri esnafımızla geçirdik. Davamız büyük, derdimiz büyük, irade erdem ve cesaretle Vakit Türkiye Vakti diyoruz. Vakit Kahramanmaraş vakti diyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.