İkinci Alışveriş Festivali bugün açılıyor

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyonlar Odası’nın organize ettiği 2.’si düzenlenen alışveriş festivali bugün 14.30’da Kahramanmaraş Fuar Merkezinde açılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2019 11:56
İkinci Alışveriş Festivali bugün açılıyor

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyonlar Odası Başkanı Muhlis Akkurt, bu festivalin esnaf ve vatandaşa can suyu olacağı yönünde açıklamalarda bulundu.

ikinci-alisveris-festivali-bugun-aciliyor3.jpg

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyonlar Odası’nın organize ettiği bu yıl ikincisi düzenlenen alışveriş festivaline ilişkin Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyonlar Odası Muhlis Akkurt; “Bu yıl ikincisi organize ettiğimiz alışveriş festivalimiz çok daha kapsamlı olacak. Ürün skalasını daha geniş tuttuk ve birçok sektörden temsilciler bulunuyor. Kahramanmaraş’ta özellikle sektörlerin ağır olarak yer aldığı sektörlerde bulunuyor. Ana temamız konfeksiyon. Bay, bayan ve çocuk giyim üzerinde yaklaşık 60 firmamız ve 100’ün üzerinde katılımcı firmayla bugün saat 14.30’da açılışı yapacağız. Yerel esnafa sahip çıkmak amacıyla yola çıktık.

ikinci-alisveris-festivali-bugun-aciliyor1.jpg

Tüm Kahramanmaraş halkını yerel esnafa sahip çıkması adına fuara bekliyoruz. Ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz, bu dönemlerde vatandaşa uygun fiyatlı ürün sunmak ve esnafa hareket katmak için böyle bir çalışma yaptık. Bu alışveriş festivalinin esnafımıza ve Kahramanmaraş halkına can suyu olacağını düşünüyorum. geçen yıl düzenlediğimiz alışveriş festivalinde artı ve eksilerimiz değerlendirerek bu yıl daha profesyonel bir çalışma yapmaya dikkat ettik. Yapacaksak en iyisini yapacağız, Kahramanmaraş en iyisine layık diyerek yola çıktık. Yaklaşık 2 aydır süre gelen yönetim kurulumuzla birlikte süren yoğun bir mesai harcadık, esnaflarımızla istişare ettik ortaya daha iyi bir çalışma koyduk. Bir oda olarak ciddi bir proje ortaya çıkardık. Tüm Kahramanmaraş halkını alışveriş festivaline bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

ikinci-alisveris-festivali-bugun-aciliyor2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.