Hiç bir haine fırsat vermeyeceğiz

Hiç bir haine fırsat vermeyeceğiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
Hiç bir haine fırsat vermeyeceğiz

Erkır Medya bünyesinde faaliyet gösteren Diriliş Haber gazetesi yine Kahramanmaraş’ta bir ilke imza attı. Kahramanmaraş’ın tamamı renkli tek gazetesi Diriliş Haber her hafta özel röportajlarla okuyucularına ulaşıyor, Milli iradeye sahip çıkma yolunda dev röpartajlar gerçekleştiren Diriliş Haber 15 Temmuz’u unutmadı unutturmadı.​

Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Çınar, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Çınarç. “15 Temmuz darbe girişiminin arkasında dış devletler var ve dinimizi kullanarak bizi zayıf noktamızdan vurmaya kalktılar. Bundan sonra bunların hiç birine fırsat vermeyeceğiz” ifadesini kullandı.

Toplum olarak 15 Temmuz’da neler yaşadık. Kendi izlenimlerinizle 15 Temmuz’u anlatır mısınız?

15 Temmuz birlik beraberliğimize yapılan darbeyi anlatıyor. Bu hain örgütün içimize sızarak farklı dallarda faaliyet gösterdiğini gördük. Dinimizi kullanarak insanlarımızı etkisi altına aldılar. Bu ihanet çetesi demokrasiye darbe vurmaya kalkmışlardır. Bunların asılmaları tarafındayım. Biz 15 Temmuzda birlik ve beraberliği öğrendik. 15 Temmuz sonrasında bu ülkede yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu gördük.

Düşmanımız kimdi? Dış bağlantılardan bahseder misiniz, FETÖ denen hainler hakkında neler düşünüyor sunuz?

FETÖ denen hainlerin, ülkemizde içeri sızmasıyla gerçekleşen bir darbe girişimi yaşandı. Bu işin arkasında dış devletler var ve dinimizi kullanarak bizi zayıf noktamızdan vurmaya kalktılar. Bundan sonra bunların hiç birine fırsat vermeyeceğiz.

15 Temmuz toplumumuzda neleri değiştirdi?

Birlik ve beraberliği öğretti. Herkese inanılmaması gerektiğini öğrendik. İslam adı altında faaliyet gösteren herkese güvenmememiz gerektiğini öğretti. 15 Temmuz bize bir ders oldu. Bundan son her konuda daha temkinli davranıyoruz. Ülkemizin selameti için devletimizin yanındayız, bizden ne isterlerse vermeye hazırız.

15 Temmuzu gelecek nesillere nasıl aktarmalıyız?

15 Temmuzu gelecek nesillere bu ülkeye yapılan hainlikleri anlatmamız lazım. Bu ülkenin kolay elde edilmediğini anlatmamız lazım. Bu kadar şehidin ne uğruna şehit olduğunu anlatmamız lazım. Bu ülkenin şehit kanlarıyla sulandığını öğretmemiz gerekir.

15 Temmuz milli ruhumuzu harekete geçirdi mi?

Bu insanların dinimizi kullanarak bizi nasıl sömürdüğünü gördük. 15 Temmuz’da yaşananlar Milli ruhumuzu harekete geçirdi. Kenetlenmemizi sağladı, Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdi. Bu ülkeye nasıl sahip çıktığımızı bütün şer odaklarına gösterdik. Başta bütün şehitlerimiz olmak üzere 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.