Her Seçim Yenilenme Demektir

Türk sigortacılık sektörünün önde gelen markalarından olan Yapı Kredi Sigorta Sigorta Kahramanmaraş Acentesi Mehmet Beşen, geçtiğimiz günlerde yapılan KMTSO seçimlerini değerlendirdiği konuşmasında, katılımın fazla olduğu demokratik bir seçim olduğuna de

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:51
Her Seçim Yenilenme Demektir

 Yaklaşık 1999 yılından beri sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren, 2006-2009 yılları arasında Ak Parti Kahramanmaraş İl teşkilatında yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı olarak görev yapan Kahramanmaraşlı başarılı işadamı Mehmet Beşen, her seçimin bir yenilenme olduğunu, yaklaşık 30 yeni ismin meclise taşınmasıyla yeni fikirlerin ve bu bağlamda yeni güzel projelerin oluşacağını söyledi.

Kahramanmaraşımızın sevilen işadamlarından Mehmet Beşen Yeni Şafak Maraştan’a özel açıklamalarda bulunarak sorularımıza tüm içtenliğiyle cevaplar verdi.

Ticaret Sanayi Odası’nın en son seçimlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Oluşan yeni meclisten projeler çıkar mı?

Demokratik bir seçim oldu. Seçimlere güzel bir katılım oldu. Ticaret ve Sanayi Odası, meslek gruplarının temsil edildiği bir konumdadır. İnsanların memnun olduğu bir seçim oldu.

Yeni mecliste projelerin çıkacağına inanıyorum. Her meslek grubunda başarılı olan insanları seçmeye özen gösterdiler. Bu meclisin, Kahramanmaraş adına güzel hizmetler vereceğine inanıyorum. Genç bir meclis oluştu. Her seçim, yenilenme demektir. Bu yenilenme de Kahramanmaraş için hayırlı olur inşallah.

Meslek grubunuzla ilgili bir projeniz var mı?

Sigortacılık sektörü son zamanlarda çıkartılan kanunla güzel yerlere geliyor. Eskiden her önüne gelen bir acente oluyordu. Ama şimdi bu yapı değişti. Şu an sektörümüzün içinde çok sıkıntılarımız var. Sektördeki arkadaşlarla bu sorunları masaya yatırıp çözmeye çalışacağız.

Ticaret ve Sanayi Odası, siyasetçilerle barışık olmalı mı? Beraber çalışmalı mı?

Kahramanmaraş’taki tüm Sivil Toplum Örgütlerinin, Kahramanmaraş’ın menfaatleri için kesinlikle birlik ve beraberlik içinde olmaları gerekir. Çünkü sorunları, siyasi partilerle birlikte çözmeye çalışmalıyız. Ticaret ve Sanayi Odası ile siyasi partilerin uyum içinde çalışması gerekir. Biz bu uyumun kesinlikle olacağı kanaatindeyiz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.