Her gelen söz verdi, bu son söz olacak mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un dün Kahramanmaraş ziyareti esnasında, şehri yakından ilgilendiren, vatandaşların her zaman şikayetçi olduğu birçok konuya değindi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2019 09:52
Her gelen söz verdi, bu son söz olacak mı?

Bakan Kurum’un Kahramanmaraşlıları yakından ilgilendiren talimatları içerisinde en dikkat çekici olanlardan bir tanesi de Aksu Çayı oldu. Aksu Çayının temizlenmesi talimatını veren Bakan Kurum, beraberinde vatandaşları sevindirecek birçok müjdeyi de açıkladı.

TAKİPÇİSİ OLDUK, OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ

Aksu Çayı ile ilgili 13/03/2019 tarihinde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ile yaptığımız özel görüşmede Aksu Çayı netlik kazanmıştı. Özdemir, gazetemize o tarihte yaptığı açıklamada çalışmaların ve projelerin devam ettiğini, 2 yıl içerisinde Aksu Çayı’nın tamamen temizleneceğini söylemişti. Bugün gelinen noktada ise Ahmet Özdemir’in bu açıklamalarının ardından sevindirici açıklama Bakan Kurum’dan geldi.bakan-kurum-kahramanmarasta.jpg

Siyasetçilerin söylemleri vatandaşlar tarafından her ne kadar da tutarlı karşılanmasa da, Bakan Kurum’un açıklamaları, Ahmet Özdemir’in Aksu çayı mücadelesini doğruladı. Diğer yandan vatandaşların heyecanla beklediği Hal Kavşağında Ekim ayının bitmesine son haftanın içine girdik. Kahramanmaraş ekonomisine can suyu katan haller bölgesindeki esnafın sorunlarını dinlediğimizde en çok şikayetçi oldukları konu hal kavşağı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Hal Kavşağı’nın Ekim ayı sonunda tamamlanacağını söylemişti. Gazetemiz ekibi olarak, Kahramanmaraş’ın vatandaşını ve esnafını ilgilendiren her konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kahramanmaraş için sıraladığı müjdelerin sıkı takipçisi olacağız ve bu konuda gündem oluşturma adına bütün mücadeleyi vereceğimizi bütün okurlarımıza iletiyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.