Ahmet Doğan İlbey

Ahmet Doğan İlbey

HDPKK ile seçim işbirliği yapanlar şehîd kanlarında boğulacak

Allahüekber’i “Tanrı Uludur” diye okutan, balo, opera, İslâmsız Halkevleri, hukukun olmadığı İstiklâl Mahkemeleri, fötr şapka, rakı, şarap ve pozitivist laikçilik demek olan Altı Ok Partisi, müttefikleri iki enik partiyle birlikte 31 Mart Seçimlerinde HDPKK’ya yardım ve yataklık etmiştir.

 

PKK’nın uzantısı HDP ile ittifak yapan Altı Ok Partisi yanına müttefikleri iki enik partiyi de alarak sözde güç kazanmaya çalışmaktadır. HDPKK’yla bu şenî ve hainâne işbirliğinden dolayı Altı Ok Partisi ile iki enik müttefikini Türk milleti ve tarih affetmeyecek.

                                              

HDPKK’yla alenen ve aşikâre ittifak yapan Altı Ok Partisi, diğer adıyla Leblebi Rakı Partisi ve müttefikleri iki enik parti Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bölmeye çalışan HDPKK tarafından şehîd edilen askerlerimizin kanının akıtılmasına ortak olmuştur.

 

Göreceksiniz, Altı Ok Partisi ve müttefikleri iki enik parti sokağa çıkamaz olacak ve şehîd evlerine alınmayacaktır. Yüce Türk milletinin sosyolojisi böyledir.

 

HDPKK ile hem açıktan, hem dolaylı sandıkta işbirliği yapan Altı Ok Partisi ile ne olduğu bellisiz, istikâmeti ve hüviyetleri net olmayan, mürai ve münâfık iki enik parti Türklerin ülkesinden kuduz köpek gibi kovalanacak ve lânetlenecektir. Müslümanla aynı mânaya gelen asil Türk milletinin tavrı ve vatan aşkı böyle yapmasını gerektirir.

 

Bu ülkede, ümmetin en şereflisi ve kahramanı şanlı Türk milletinin huyuna ve suyuna göre hareket etmeyen hiçbir siyasî parti, kurum ve kuruluş barınamaz ve muktedir olamaz.

 

HDPKK’YLA ORTAKLIK EDENLER ŞEHÎD CENAZELERİNE GİDEMEZLER

 

Şehîd cenazelerine mürai yüzle gidilmez. Şehîd cenazelerine gitmeyi hak etmek lâzım. HDPKK ile ittifak yapan Altı Ok Partisi ve müttefikleri iki enik parti PKK yandaşlarının palazlanmasına yardım ve yataklık ettikleri için şehîd cenazelerine gitmeye hakları yoktur. Mürai, münâfık yüzleriyle gitmek isterlerse telin edilip kovalanırlar. Yüce Türk milletinin ülkesinde bu böyledir. 

 

Çünkü şehîdlerin kanında HDPKK’nın kanlı eli var. Dolayısıyla HDPKK’ın kanlı eline 31 Mart Seçimlerinde elleri değen Altı Ok Partisi ve iki enik parti de aynı şekilde mücrimdir.

 

Göreceksiniz, HDPPK’nın desteğini alan Altı Ok Partisi ve müttefiki iki enik parti her yerden kovulacak ve utançlarından sokağa çıkamayacak ve şehid kanları yüzlerine sıçrayacaktır…

 

BU MEVZUUN “BİLİMSEL”, “DEMOKRATİK HUKUK” VE “ÖZGÜRLÜK” YAVELERİYLE İZAHI YAPILAMAZ

 

Vatan-ı İslâmiyye mânasına gelen bu millî mevzuun “bilimsel”, “demokratik hukuk”, “özgürlük” gibi yavelerle izahı yapılamaz. Yapmaya çalışmanın bir mânası da yok. Ümmetin en asil ve kahramanı olan Türk milletinin ülkesinde bu böyledir. Çünkü bu ülke bin yıldır Müslümanla aynı mânaya gelen Türklerin vatanıdır, başkalarının değil.

 

31 Mart Seçimlerinde HDPKK’ya yardım ve yataklık eden lâdinî Altı Ok Partisi ile, Anıtkabir’de îman tazeleyen nesebi bellisiz enik parti ve sözde İslâmî geçinen şahsiyetsiz diğer enik parti HDPKK ile mücadele eden bu ülkede silinip gidecektir.

 

Asil Türk milletinin bin yılda şehîd kanlarıyla vatanlaştırdığı Türkiye’de bu böyledir. Bu âli mevzuun “Bilimsel”, “Demokratik hukuk” ve “Özgürlük” gibi yavelerle izahı yapılamaz.

 

HDPKK’YLA SEÇİM İŞBİRLİĞİ YAPANLAR TÜRKLERİN VATANINA İHÂNET ETMİŞTİR

 

Şanlı Türk ordusunun Kandil’de PKK’yla savaştığı bir sırada ve hâlen Mehmetçiklerin şehit olup geldiği ve şehîdlerinin kanının yüzümüze değdiği bir zamanda, Müslüman Türk milletinin değerlerine doksan yıldır hasım olan lâdinî ve pozitivist kanlı inkılâpların faili, millî şuurdan nasipsiz, cemaziyelevveli karanlık, rakı ve şarapsever Altı Ok Partisi son seçimlerde yanına nesebi bellisiz iki enik partiyi de alıp, Türkiye’nin parçalanmasına çalışan HDPKK’yla seçim işbirliği yaparak Türklerin vatanına ve birliğine ihânet etmiştir.

 

Altı Ok Partisi ve müttefikleri kimliksiz iki enik parti, Türkiye’nin istikrarını ve bütünlüğünü dinamitleyen bu şenî cürümlerinin, yâni HDPKK’yla seçim işbirliğinin ağır vebali altından kalkamayacak ve göreceksiniz şehîd ailelerinin âhıyla inkıraza uğrayacak…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.