Güney Kore'nin Müjdesi: Kahramanmaraş EXPO 2023'te K-Pop Sevdalılarına Özel Gün!

EXPO 2023 Kahramanmaraş, Onikişubat Belediyesi ev sahipliğinde unutulmaz anlara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2023 16:06
Güney Kore'nin Müjdesi: Kahramanmaraş EXPO 2023'te K-Pop Sevdalılarına Özel Gün!

İlk uluslararası etkinlik, Güney Kore'nin katılımıyla gerçekleşecek. Kahramanmaraş'ta 30 Ağustos'ta EXPO 2023 Sergi Alanı'nda düzenlenecek Karavan Kore Kültür Günü etkinliği, ünlü K-Pop grubu M Fect ve Soritare'nin konserleriyle unutulmaz bir atmosfer sunacak.

KAHRAMANMARAŞ'A CANLILIK GETİREN ULUSLARARASI EXPO 2023 VE GÜNEY KORE İŞ BİRLİĞİ

EXPO 2023, sadece Kahramanmaraş'a değil, küresel ölçekte tanıtıma da büyük katkı sağlayacak. Etkinliğin katılımcı ülkesi olarak Güney Kore, geçtiğimiz hafta kente gelerek Başkan Hanefi Mahçiçek ile buluştu. Hem sosyal, kültürel hem de ekonomik anlamda ivme kazandırmayı hedefleyen bu iş birliği, Türkiye ve Güney Kore arasındaki siyasi, ekonomik ve kültürel ilişkileri daha da güçlendirecek.

KARAVAN KORE KÜLTÜR GÜNÜ İLE GÜNEY KORE'NİN RUHU KAHRAMANMARAŞ'TA

Karavan Kore Kültür Günü, depremin izlerini silmeye ve moral vermeye yönelik bir adım olarak bu yıl Kahramanmaraş'ta gerçekleşecek. EXPO 2023 Amfi Tiyatro'sunda düzenlenecek etkinlikler, Güney Kore'nin eşsiz ezgilerini ve kültürünü Kahramanmaraş'a taşıyacak. 30 Ağustos'ta saat 19.00'da başlayacak etkinlikler, unutulmaz bir deneyime dönüşecek.

kore-kultur-dernegi.jpg

SANATIN VE MÜZİĞİN BÜYÜSÜ: EXPO 2023 ARASTA ÇARŞISI'NDA BAŞLIYOR

EXPO 2023 Arasta Çarşısı, saat 14'te EXPO Açık Sahne Sanat Akademisi’nin 1. Uluslararası Karma Resim Sergisi ile sanatın büyülü dünyasına kapı açacak. Ardından EXPO Açık Sahne Sanat Akademisi'nin oda müziği dinletisiyle etkinlikler devam edecek.

EXPO 2023 SERGİ ALANI'NDA GELENEKSEL KORE RÜZGÂRI

EXPO 2023 Sergi Alanı, saat 19.00'da EXPO 2023 Amfi Tiyatro'da gerçekleşecek olan 'Samdo Nongak Garak' adlı Kore Geleneksel Ritim Gösterisi ile adeta canlanacak. Geleneksel gösterinin ardından günün en merakla beklenen anı yaşayacak ve ünlü K-Pop grubu M Fect ve Soritare sahnede olacak.

dan00329-2.jpg

BİRBİRİNDEN ETKİLEYİCİ GÖSTERİLERLE DOLU KARAVAN KORE KÜLTÜR GÜNÜ'NE DAVET

Onikişubat Belediyesi, Karavan Kore Kültür Günü'ne ilişkin yaptığı paylaşımla, etkileyici dans ve vokal performanslarıyla dolu bir günü Kahramanmaraşlı vatandaşlara ve K-Pop hayranlarına sunmanın heyecanını paylaştı. Büyülü müzik ve dansın buluştuğu bu etkinlik, 30 Ağustos'ta saat 19.00'da başlayacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum