Görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Fırat Kalkanı Operasyonu’nda Çağlayanceritli Uzm. Çavuş Orhan Sürmen terör örgütlerinin hain tuzağında şehit düştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2018 18:20
Görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi

Abdurrahim Taylan sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Şehidimizin yerden almak istediği Kur’an-ı Kerim sayfasının mealine dikkat çekti. O sayfanın mealini okuyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte o paylaşım;

“AFRİNDE ŞEHİD DÜŞEN KAHRAMAN HEMŞERİMİZ UZM. ÇAVUŞ ORHAN SÜRMEN’İN HAİNCE VE ALÇAKÇA ŞEHİD EDİLİŞ HABERİNİ BİR KARDEŞİMİZ BU FOTOĞRAFLA BANA GÖNDERDİ. O MÜBAREK KANIN DAMLADIĞI AYETLERİ MERAK ETTİM. ŞÖYLE BİR SAYFAYA BAKTIM. NİSA SURESİ 87 ve 89. AYETLER, FESUBHANALLAH !

gorenler-saskinliklarini-gizleyemedi1.jpg

AYET VE MEALLERİNE BİR BAKARMISINIZ:

‎اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ لَيَجْمَعَنَّكُمْ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ لاَ رَيْبَ فِيهِ

وَمَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللّهِ حَدِيثًا

Allah, yoktur O’ndan başka ilâh. Geleceğinde hiçbir şüphe bulunmayan Kıyamet Günü hepinizi mutlaka bir araya toplayacaktır O. Allah’tan daha doğru sözlü kim olabilir?

(Nisa 87)

‎وَدُّواْ لَوْ تَكْفُرُونَ كَمَا كَفَرُواْ فَتَكُونُونَ سَوَاء فَلاَ تَتَّخِذُواْ

‎مِنْهُمْ أَوْلِيَاء حَتَّىَ يُهَاجِرُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ فَإِن تَوَلَّوْاْ فَخُذُوهُمْ وَاقْتُلُوهُمْ حَيْثُ وَجَدتَّمُوهُمْ وَلاَ تَتَّخِذُواْ مِنْهُمْ وَلِيًّا وَلاَ نَصِيرًا

Arzu ederler ki, kendilerinin küfre yuvarlandıkları gibi siz de küfre yuvarlanasınız ve onlarla beraber olasınız. Fakat (başka bir gayeyle değil, sadece) Allah yolunda hicret edinceye (ve böylece mü’min olduklarını ortaya koyuncaya kadar) onlardan asla yakın dostlar ve sırdaşlar edinmeyin. Eğer aldırmaz ve sizden yüz çevirip (kâfirlerle işbirliği halinde aleyhinizde çalışmaya) devam ederlerse, onları yakalayın ve bulduğunuz yerde öldürün. Onlardan ne bir yakın dost, sırdaş, koruyucu ve ne de bir yardımcı edinin.

(Nisa 89)

ALLAH ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN. ŞEHADETE ERENLERİN ŞEHADETİNİ KABUL BUYURSUN İNŞALLAH.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.