Gerçek olan tarihi haykırmak için Süleymanlı’da buluşuyoruz

Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platformu tarafından bu yıl 5.’si düzenlenecek olan ‘’Asılsız Ermeni Soykırımı İddialarını Kınama ve Süleymanlı Şehitlerini Anma Programı’’ 28 Nisan 2019 Pazar Günü Süleymanlı’da gerçekleştirilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2019 10:49
Gerçek olan tarihi haykırmak için Süleymanlı’da buluşuyoruz

Sözde Ermeni soykırımı iddialarını kınamak ve ermeni çeteleri tarafından Süleymanlı’da vahşice katledilen on binlerce şehidimizi anmak amacıyla düzenlenecek programa tüm Kahramanmaraşlıları davet eden Platform Başkanı Ahmet Kolutek, ‘’Bu hem ecdadımıza olan saygı ve sevgimizin bir gereği, hem de milli birlik ve bütünlüğümüz açısından ortaya koyduğumuz toplumsal refleksin dünyaya ilan günüdür. Ermeni Diasporası, Ermenistan devleti, ülkemize ve milletimize düşman ülkeler tarafından gündemde tutulan sözde soykırım iddialarına cevap Sülaymanlı’dan yükselen sesimiz olacaktır. Bunun için Pazar günü Süleymanlı’da 5.’sini gerçekleştireceğimiz Asılsız Ermeni Soykırımı İddialarını Kınama ve Süleymanlı Şehitlerini Anma Programı’na tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.’’ dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Sivil Toplum Kuruluşları ve Tarih Kültür ve Turizm Platformu işbirliği ile gerçekleştirilen program da:

*28.04.2019 Pazar Günü Necip Fazıl Kültür Merkezi Önünden saat 10.00’da hareket edilecek olup katılımcıların en geç saat 09.45 de hazır bulunmaları gerekmektedir. Programa katılmak isteyenler için araç kaldırılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.