Genç Prodüktör Tolga Aykut Kimdir?

Müzik dünyasına yepyeni isimler kazandıran genç prodüktör Tolga AYKUT, başarılı performansı ve kaliteli yapımlarıyla sektöre dünya standartları tadında bir soluk getiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2020 13:15
Genç Prodüktör Tolga Aykut Kimdir?

2016 yılından itibaren yaptığı prodüksiyonlar, başarılı performans ve müzik dünyasında yaptığı birçok kaliteli ve farklı işler ile gündemden düşmeyen isimlerle çalışan yeni nesil yapımcı, genç prodüktör Tolga AYKUT.... Yerli müzik dünyasına yepyeni isimler kazandıran, geniş kitlelere yayıp adından çokça söz ettiren genç prodüktör Tolga AYKUT'un dünya standartları tadında bir soluk getirdiği aşikardır.

Prodüktörlüğün yanı sıra danışmanlık da yapmaktadır. Yaptığı işlerin dikkat çekici olması bir çok farklı konsantrasyonu bir arada kullanmasından kaynaklanmaktadır. Bunun sonucunda stil sahibi konseptler çıkartmaktadır. 

Umut vaat eden genç yetenekler için “Herkesin kendi için çizilmiş bir yolu vardır ve onu keşfetmeleri lazım” diyen ve sadece müzik değil pek çok konuda fikir sahibi olan genç prodüktör Tolga AYKUT mükemmeli arayan, eleştirel bir bakış açısıyla hafızalara kazınacak yepyeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Kötü prodüksiyon en güzel şarkıyı yok ederken, iyi prodüksiyon şarkıcıyı bir anda yıldıza dönüştürebilir. Prodüktörler müzik dünyasının kalbi ve ruhudur, perde arkasının sessiz yıldızıdır. Prodüksiyonları değerlendirebilmek için bir networke ihtiyaç aşamasında müzik tutkunlarına tüm platformlarda yenilikçi anlayışıyla geniş kitlelere ulaştıran genç prodüktör Tolga AYKUT, müzikal zekasıyla baş döndürücü yükseliş hikayelerine kolları sıvadı. “Türkiye muhteşem renkli bir müzikal birikimine sahiptir. Ağlar ve müzik servisleri ile tüm dünyaya müziğimizi göndermemiz mümkündür. Sistemlerde müziğinizi nasıl konumlandırdığınız ve mükemmel hayal dünyanızı nasıl müzikal transmisyona çevirdiğiniz önemlidir.” diyen yeni nesil genç prodüktör Tolga AYKUT; Pınar SÜER, Irmak ARICI gibi isimlerin çok geniş kitlelere başarıyla yayılmasında büyük desteği olmuştur. Çok çok çarpıcı isimlerle çok çok yakında, sürpriz projeler için yakın takipte kalın!..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.