"Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz"

AK Parti MYK üyesi ve parti sözcüsü Ömer Çelik ve Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan’ın katılımıyla aday tanıtım programı saat 14:00’ da başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2019 16:00
"Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz"

31 Mart yerel seçimlerine yönelik belediye başkan adaylarının açıklanacağı aday tanıtım programında AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

"Partimiz kurulduğundan bu yana gerek il başkanlıklarından tutunda her kademesinde görev alan sandık görevlilerimize, mahalli yönetim kurulu üyelerimize, ana kademe kadın kolları, gençlik kolları yönetim kurulu üyelerimize, ismi herhangi bir yerde yazılı olmasa da bu süreçte bizimle yürüyen Kahramanmaraş’a, Türkiye’ye hizmet yolunda, insanlığa hizmet yolunda bizimle beraber yürüyen tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Bayrağı devraldığımızdan bugüne bizimle gece gündüz demeden liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefler doğrultusunda koşuşturuyoruz. Geçmişten bugüne Kahramanmaraşımıza hizmet eden gece gündüz koşuşturan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Açıklayacağımız adayları da Allah’ın izniyle tüm kardeşlerimizin gayretiyle ve kahraman şehrimizin teveccühü ile inşallah onlarda bayrağı devralıp, 31 Marttan sonra en güzel şekilde hizmet etmeye devam edecekler. Ben bu vesileyle Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve yol arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin kurduğu Cumhur İttifakı, ülkemizin refahı için devam edecek ve Türkiyemize şehrimize hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle uzaktan yakından gelen tüm hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum. Bugün bizi onurlandıran bakanlık görevlerinde bulunmuş, çeşitli genel başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuş Merkez Yönetim Kurulu parti sözcümüz Ömer Çelik Bey’e hoş geldiniz diyor hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.