Gar bölgesi için tehlike çanları çalıyor!

Kahramanmaraş Gar Bölgesinde bulunan Ormanlık Alan içerisi uyuşturucu ve uyarıcı madde kullananların uğrak mekanı haline geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2017 10:49
Gar bölgesi için tehlike çanları çalıyor!

HABER HANZALA YILDIZ

Bölge sakinlerinin rahatça hareket edemediği alanda, denetimsizlik ve gerekli tedbirlerin alınmaması bölgeyi tehlike çemberi içerisine atıyor.

Özellikle Hafta sonunda alkol kullanan kişilerin çevreye verdiği rahatsızlıkla sık sık gündeme gelen mekan için bölge halkı çözüm istiyor.

Ormanlık alanın çitler ile koruma altına alınmasının büyük öneme sahip olduğunu belirten bölge sakinleri, Uyuşturucu ile mücadelede en büyük faktörün, uyuşturucu kullanılan mekanları yok etmek olduğunu belirtti.

gar-bolgesi-icin-tehlike-canlari-caliyor!1.jpg

Yer yer içki şişelerinin toplu halde bir yere bırakıldığı Ormanlık alanın içi Uyuşturucu madde için kullanılan envanterler ile dolu olduğu gözlemleniyor. Oldukça ıssız olan mekan, Uyuşturucu madde kullananların çevreye verdiği rahatsızlar ve Ormanlık alana verdiği tahribatla gün yüzüne çıkıyor.

gar-bolgesi-icin-tehlike-canlari-caliyor!2.jpg

ÇİT İLE KORUMA ALTINA ALINSIN

Bölge sakinlerinin bu soruna karşı yetkililerden beklediği çözüm basit ve net. Ormanlık alanın çit ile kaplanıp hoş olmayan görüntülerin önüne geçilmesi ve Ormanlık alanın içerisinde bulunan kirliliğin ortadan kaldırılması.

Bölge halkı, okuldan öğrencilerin geç vakitlerde evlerine dönmesi gerektiğini belirterek, Buradaki tehlikenin ortadan kaldırılması için yetkililerden çözüm beklediklerini kaydetti.

gar-bolgesi-icin-tehlike-canlari-caliyor!3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.