Gaffaroğlu Mehmetçiği unutmadı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak için Gaffaroğlu Yöresel Ürünleri Kahramanmaraş’ın yöresel ürünlerini Mehmetçiğe gönderdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2018 10:13
Gaffaroğlu Mehmetçiği unutmadı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Türkiye’nin doğusundaki terör koridorunu bozmak için girdiği Afrin’de bölgeyi terörden temizleme çalışmaları sürdürüyor. Afrin’deki Mehmetçiğe Türkiye’nin dört bir yanından yardımlar gidiyor. Bunların yanında manevi desteklerin de ardı arkası kesilmiyor. Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Gaffaroğlu Yöresel Ürünleri Suriye sınırları içerisinde terör ile mücadele eden Türk askerlerine 500 kg yöresel cevizli Maraş Sucuğu ikramı yaptı.

gaffaroglu-mehmetcigi-unutmadi3.jpg

Gaffaroğlu Yöresel Ürünleri işletme sahibi Mehmet Öztürk; “Biz Mehmetçiğimizin her zaman arkasındayız. Maddi manevi her türlü desteği sağlamaya da hazırız. Onlar bizler için o topraklarda mücadele ediyorlar. Afrin’de canla başla mücadele eden Mehmetçik kardeşlerimizi sadece dualarla değil maddi anlamda da yanlarında olduğumuzu ifade etmek için böyle bir organizasyon düzenledik. Milletçe el ele verdik. Şimdiye kadar bütün hassas konularda millet olarak devletimizin yanında olduk. Bunun en büyük örneğini 15 Temmuz darbe girişiminde gösterdik. Allah, ordularımızı, ordu mensuplarımızı ve güvenlik güçlerimizi korusun. Kısa zamanda askerimizin zaferle dönmesini diliyoruz. Şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine sabır ve metanet; gazilerimize de acil şifalar diliyoruz”

gaffaroglu-mehmetcigi-unutmadi1.jpg

gaffaroglu-mehmetcigi-unutmadi2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.