Fransa eylemlerinin diğer perdesi Türkiye’de mi?

Fransa’da akaryakıta yapılan zamlar ile birlikte bir takım sarı yelekli insanlar bu durumu protesto etti. Fransa’da yaşanan olayların ardından dün Türkiye genelinde sarı yelek satışlarında patlama yaşandı. Bu durum ülke üzerinde yapılan bir oyun mu?

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2018 14:41
Fransa eylemlerinin diğer perdesi Türkiye’de mi?

YORUM HABER

Geçtiğimiz günlerde Fransa’da başlayan, Belçika ve Hollanda’ya da sıçrayan kanlı eylemleri temsil eden “reflektörlü ikaz yeleği” bir alışveriş sitesi tarafından akıl almaz bir indirim oranı ile ülkemizde satışa sunuldu. Türkiye’de satışa 5 TL gibi rakamlardan satışa sunulan ve yoğun talep gören sarı yelek, ülkemizde birileri sarı yelek eylemi mi planlıyor sorusunu akla getiriyor.

BİN ADET SATIN ALANLAR VAR

17 Kasımdan bu yana süren ve akaryakıt fiyatlarını bir buçuk Euro’yu aşmasıyla birlikte başlayan eylemler sonrasında birçok kişi tutuklandı. Yüzlerce kişinin yaralanması ve 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan eylem sonrası Türkiye’de sarı yelekler yüzde 80 indirimle satışa sunuldu. Tek seferde bir hesaptan bin adet satın alınması da gözlerden kaçmamasıyla birlikte, bu bir provokasyona hazırlık mı? Yorumları ile dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.