Filistin'e Destek: AK Parti Gençlik Kolları Kahramanmaraş’ta Zulme Karşı Sesini Yükseltti!

AK Parti Gençlik Kolları, Gazze'deki zulme karşı sesini yükseltiyor! Filistin'e destek için bir araya geldi, adalet için duruş sergiledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2023 12:56

Kahramanmaraş'ta AK Parti Gençlik Kolları, Filistin halkına destek amacıyla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto etmek için bir basın açıklaması ve yürüyüş düzenledi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, "Filistin'de zulme dur de" pankartı açıldı ve çeşitli dövizler taşındı.

Yürüyüş öncesi Aliya İzzet Begoviç Parkı'nda yapılan açıklamada, AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, Gazze'den yükselen acı feryatları, masum kanı ve dökülen gözyaşlarını görmezden gelemeyen, mazlum coğrafyalar için adaleti savunan bir grup olarak bir araya geldiklerini belirtti.

Grup, Türk ve Filistin bayrakları taşıyarak, Süha Erler Bulvarı'na kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında kalabalık, "Kahrolsun İsrail" ve "Kudüs bizimdir, bizim kalacak" sloganlarıyla seslendi. Çevredeki vatandaşlar da Filistin'e destek yürüyüşü yapanlara alkış ve tekbirlerle destek verdi. Bu etkinlikle AK Parti Gençlik Kolları, Gazze'deki zulme dikkat çekerek dayanışma mesajı göndermiş oldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.