Festivalde, hükümlülerin ürettiği ürünlere büyük ilgi

KAFUM fuar merkezinde düzenlenen 2. Alışveriş Festivalinde Kahramanmaraş E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Türkoğlu Açık Ceza İnfaz kurumu hükümlüleri tarafından üretilen ürünler büyük beğeni topladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2019 12:22
Festivalde, hükümlülerin ürettiği ürünlere büyük ilgi

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası tarafından Kahramanmaraş (KAFUM) fuar merkezinde düzenlenen 2. Alışveriş Festivalinde Kahramanmaraş E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Türkoğlu Açık Ceza İnfaz kurumu hükümlüleri tarafından üretilen ürünler büyük beğeni topladı.

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası tarafından Kahramanmaraş Fuar Merkezinde düzenlenen ve 15 Mart 2019 tarihinde açılışı yapılan 2. Alışveriş Festivalinde Kahramanmaraş E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlüler tarafından hazırlanan ve satışa sunulan ürünler büyük beğeni topladı.

hukumlulerin-urettigi-urunlere-buyuk-ilgi3.jpg

Fuar açılış töreninin ardından Kahramanmaraş E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından açılan stantlar Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Celalettin Güvenç, Mehmet Cihat Sezal, Kahramanmaraş Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte ve Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı ile birlikte ziyarette bulundular.

hukumlulerin-urettigi-urunlere-buyuk-ilgi2.jpg

Kahramanmaraş E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tarafından açılan stantta, tamamen hükümlülerin el emeği ve göz nuru ile yapılan Kahramanmaraş iline özgü yemeni ayakkabıları, bakır ev gereçleri ve kuru pasta ve tatlı ürünleri, Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından açılan stantta ise stor perde, ahşap oyma ürünler, baharatlar ve yaş pastalar halkımızın beğenisine sunulmuştur.

hukumlulerin-urettigi-urunlere-buyuk-ilgi.jpg

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası tarafından Kahramanmaraş Fuar Merkezinde düzenlenen 2. Alışveriş Festivali hükümlü ve tutuklular tarafından el emeği ve göz nuru ile yaptıkları ürünler 15-24 Mart 2019 tarihleri arasında satışa sunulmuş olup yapılacak alışverişlerin hükümlülerin rehabilite edilmesinde ve bu tür meslek edindirme programlarının devamına ve başarısına büyük katkı sağlayacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.