EXPO 2023'de Kitap Tutkunları Buluşuyor: Serdar Tuncer ve Ünlü Yazarlar Sahne Alıyor!

EXPO 2023 Kitap Fuarı başlıyor! Unutulmaz söyleşiler, imza günleri ve kültürel etkinliklerle dolu bir deneyim için sizi bekliyoruz. Kaçırmayın!

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2023 17:23
EXPO 2023'de Kitap Tutkunları Buluşuyor: Serdar Tuncer ve Ünlü Yazarlar Sahne Alıyor!

Kahramanmaraş'ın edebi zenginliklerini dünya genelinde tanıtmayı amaçlayan Onikişubat Belediyesi, Uluslararası EXPO 2023 etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kitap Fuarı'nı 4 Kasım Cumartesi günü kapılarını açıyor. Fuarın özel konuğu ise sözleriyle gönüllere dokunan sevilen şair-yazar Serdar Tuncer olacak.

Onikişubat Belediyesi, Uluslararası EXPO 2023 etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kitap Fuarı'nı, "100 yılın sayfalarını birlikte açıyoruz" sloganıyla gerçekleştiriyor. 4-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek fuar, 100'ü aşkın yayınevinin katılımıyla gerçekleşecek. Serdar Tuncer, Nurullah Genç, Zafer Şahin, Tufan Gündüz, Vehbi Vakkasoğlu, Saniye Bencik Kangal, Şermin Yaşar, Altay Cem Meriç, Rabia Birsen Göğercin, Cem Küçük ve Senai Demirci gibi sevilen yazarlar, okurlarıyla buluşacak.

EXPO 2023 Kitap Fuarı, muazzam bir sergi alanında gerçekleşecek. Ziyaretçiler, birbirinden etkileyici söyleşilere, imza günlerine ve kültürel etkinliklere katılacaklar. Fuar, hafta içi ve hafta sonu 10.00-21.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Etkinliklerin son günü olan 12 Kasım 2023 Pazar günü sona erecek.

EXPO 2023 Kitap Fuarı'nın özel konuğu olan Serdar Tuncer, dinleyicileriyle unutulmaz bir sohbet gerçekleştirecek. Ünlü şair-yazar, eserleriyle tanınan bir sanatçı olarak biliniyor. Kitapları arasında "Sen İstanbul Kokardın", "Aynalar", "Satır Arası Hikayeler", "Delilim Yok Kalbimden Başka", "Sermayem Yok Derdimden Başka", "Hiçbir Zaman Hiçbir Şey" ve "Aşık Olan Neylesin" gibi eserler bulunuyor. Tuncer, EXPO 2023 Ülke Bahçeleri'nde kurulan sahnede saat 17.00'den itibaren hem kitaplarını imzalayacak hem de izleyicilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek. Bu etkinlik, kitapseverler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.