EXPO 2023 Kitap Fuarı: Kahramanmaraş'ta Kitap Tutkunları Buluşuyor!

EXPO 2023 Kitap Fuarı Kahramanmaraş'ta! 45 yayınevi, 350 binden fazla kitapla buluşun. Unutulmaz yazarlar ve kültür etkinlikleri için 4-12 Kasım tarihlerini kaçırmayın!

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2023 17:14
EXPO 2023 Kitap Fuarı: Kahramanmaraş'ta Kitap Tutkunları Buluşuyor!

Kahramanmaraş, ‘Şiirin, şairin ve edebiyatın başkenti’ olarak anılan bir şehir. Kitapsever vatandaşlar bu şehirde uzun süredir bir Kitap Fuarı özlemi içindeydiler. Bu özlem, Onikişubat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Uluslararası EXPO 2023 kapsamında son buluyor. “100 yılın sayfalarını birlikte açıyoruz” sloganıyla düzenlenen Kitap Fuarı, 4 Kasım Cumartesi günü saat 11’de kapılarını ziyaretçilere açacak.

Fuar, birbirinden değerli yayınevlerini, yazarları ve okurları ağırlayacak. Kitapseverler, tüm yayınevlerini bir arada bulabilecekleri, indirimli kitap alabilecekleri ve sevdikleri yazarlarla tanışma fırsatı yakalayabilecekleri bu etkinliği kaçırmak istemeyecekler.

kahramanmaras-onikisubat-expo-2023-kitap-fuari.jpg

EXPO 2023 Kitap Fuarı, 23 ülkenin katılımıyla gerçekleşecek ve bahçecilik başta olmak üzere ülkelerin ve şehirlerin tanıtılacağı muhteşem bir kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. ‘Şiirin, şairin ve edebiyatın başkenti’ olan Kahramanmaraş’ın edebi mirasını uluslararası platforma taşıyacak olan fuar, 8 gün sürecek. Bu süre zarfında panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyeleri gibi yüzlerce kültür etkinliği ve imza günleri düzenlenecek.

Fuarın özel konukları arasında Türkiye'nin sevilen yazarları da yer alacak. 4 Kasım Cumartesi günü saat 17.00’da Serdar Tuncer sevenleriyle buluşacak. Ardından 5 Kasım Pazar günü saat 17.00’da Nurullah Genç, 6 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’de Zafer Şahin, 7 Kasım Salı günü saat 13.30’da Saniye Bencik Kangal, 8 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’da Tufan Gündüz, 9 Kasım Perşembe günü saat 13.00’da Şermin Yaşar, 10 Kasım Cuma günü saat 14.00’da Rabia Birsen Göğercin, 11 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’da Altay Cem Meriç ve aynı gün saat 18.00'de Vehbi Vakkasoğlu, 12 Kasım Pazar günü saat 15.00’da Cem Küçük ve aynı gün saat 18.00’de Senai Demirci okurlarıyla buluşacak.

Fuarda toplamda 45 yayınevi yer alacak ve 350 binden fazla kitap çeşidi sunulacak. Katılımcı yayınevleri arasında Doğan Kitap, Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları, Timaş Yayınları, Nesil Yayınları, Hayat Yayınları, Doğu Batı Yayınları, Yediveren Yayınları, Pınar Yayınları, Yeditepe Yayınları, Alfa Yayın Grubu, Erdem Yayınları, Kronik Kitap, İş Bankası Kültür Yayınları, Yapı Kredi Yayınları, Can Yayınları, Epsilon Yayınları, Uğur Böceği Yayınları, Bab-ı Ali Yayınları, Profil Yayınları, İnsan Yayınları, İndigo Yayınları, Beyaz Balina Yayınları, Yakamoz Yayınları, Bilgi Yayınları, Beta Kids Yayınları, Damla Yayınları, Çıra Yayınları, Cezve Yayınları, Beyan Yayınları, İnkılap Yayınları, Hayy Kitap, Nar Yayınları, Lotus Yayınları, Efsus Yayınları, Öncü-Ark Yayınları, Turkuaz Yayınları, KETEBE Yayınları, Altın Yayınları, Akıl Fikir Yayınları, MESDER Yayınları, Salkım Söğüt Yayınları, Düşeyaz Dergisi ve Alkış Dergisi gibi önemli isimler bulunuyor. Ayrıca, Kahramanmaraşlı şair ve yazarların stantlarının yanı sıra, depremde hayatını kaybeden Yaşar Alparslan anısına da özel bir stant kurulacak.

EXPO 2023 Kitap Fuarı, kitap tutkunlarını unutulmaz bir deneyimle buluşturacak. Bu etkinlik, edebiyatın zengin dünyasına açılan kapı olacak ve ziyaretçilere unutulmaz bir kitap yolculuğu vadeden muazzam bir etkinlik olarak hafızalarda kalacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.