Ekinözü Eski Belediye Başkanı son yolculuğuna uğurlandı

Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesi’nde 1989 ile 1999 yıllarında iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Belediye eski Başkanı Osman Özen son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2019 15:38
Ekinözü Eski Belediye Başkanı son yolculuğuna uğurlandı

Ekinözü’nde 2 dönem Belediye Başkanlığı yapan ve ilçeye bir çok eser bırakan Osman Özen , son yolculuğuna gözyaşları ve dualarla uğurlandı.

Tedavi gördüğü hastaneden hayatını kaybeden Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesi’nde 1989 ile 1999 yıllarında iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Osman Özen , son y olculuğuna uğurlandı.

BİR süredir tedavi gördüğü Kalp rahatsızlığı nedeniyle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Araştırma Hastanesi’nde anjiyo yapılan Özen’in tedavisi, 2 haftadır özel bir hastanede sürüyordu dün akşam saatlerinde hayatını kayıp eden Ekinözü eski Belediye Başkanı Osman Özen (70), son yolculuğuna uğurlandı.

Eski Belediye Başkanı Özen için ilk önce Maarif Mahallesi Merkez Camii’den kılınan cenaze namazı sonrası Belediye hizmet binası önünde tören düzenlendi.

Törene Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Daire Başkanı Ali Mahzar Türk , AK Parti Ekinözü Belediye Başkan Adayı Bilal Eker ,CHP İl Başkanı Esat Şengül, CHP Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdan , AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Mesut Çiçek , İyi Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı ve Eski Belediye Başkanı Abdullah Paksoy , Ekinözü eski Belediye Başkanlarından Erol Üstü, Kemal Eker ile binlerce Ekinözü Halkı belediye personeli ve yakınları katıldı.

Dostunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyleyen Eski Ekinözü Belediye Başkanı Erol Üstü , " Osman Abimiz Ekinözü ‘ne çok ciddi hizmetlerde ve katkılarda bulundu. Bu kentin her yerinde ve her karışında emeği var. Burada yüzlerce insanı iş sahibi etti ekinözü bir değerini kaybetmenin üzüntüsü içerisinde , bir dostumu da bugün ebediyete uğurlamanın hüznünü yaşıyorum. Cenazede hoca, 'Nasıl bilirdiniz?' diye sorar ve biz de 'İyi bilirdik' deriz. Ama sevgili Osman Abi adam gibi adamdı. Kendisinin geride bir iz ve hoş bir sada bıraktığını görüyorum. Şuradaki kalabalığa baktığımda ne kadar çok seveni olduğunu daha net görüyorum. Allah onun mekanını cennet eylesin. Ekinözü’müzün başı sağ olsun" dedi.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise; “ Osman abimiz Ekinözü’ne ve yaşadığı kentin insanlarına hizmet etmekten kendini geri tutmadı. Adam gibi yaşadı ve adam gibi de bir isim bıraktı. Ekinözü onu unutmaz. Ekinözü’nde yüzlerce insanı iş sahibi osman abi sayesinde .

Ekinözü Belediyemiz 1958 yılında kurulmuş ben bu kurumda görev yapan Başta siz olmak üzere ebediyete intikal eden tüm belediye başkanlarımıza ve belediye çalışanlarımıza Allah'tan rahmet dilerim. Hayatta olan Belediye Başkanlarımızı saygıyla sevgi ile anıyorum tabi burası bir Milletimize hizmet yeridir. Güzel İlçemizde 5 yıl boyunca bizde Belediye Başkanlığı yaptık ama yaşadığım sürece Bakanlar gördük Milletvekilleri gördük osman abi’de öyle bir büyük hoş görü vardıki bugün Ekinözü’müzün Osman abimize gösterdiği sevgi ve saygıdan dolayı unutmayız Hepimiz gelip geçiciyiz. Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek. Sizinde bıraktığınıza inanıyorum.Yapılanı herkes unutabilir ama Yaradan unutmaz. Rabbım çıkmış olduğunuz bu yolculuğunuzda imanla Cennetine kadar ulaştırsın. Sizden önce giden sevdiklerinizle beraber Cennet bahçelerinde buluştursun. Ekinözü’ne yaptığınız bütün hizmetlerden dolayı, Ekinözü halkı adına size çok teşekkür ediyorum. Allah yaptıklarınızdan razı olsun. Sizi Sevenlere, ailenize sağlık ve uzun ömürler dilerim. Biz sizden razıyız. Haklarımızı helal ediyoruz. Başkanım sizde bize haklarınızı helal edin. Çıktığınız yolculuğun Cennet olmasını dilerim. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

Millet İttifakı CHP Ekinözü Belediye Başkanı Fatih Vicdan’ında eniştesi olan Eski Belediye Başkanı Osman Özen’in tören boyunca tabutun başından bir an olsun ayrılmadı. Konuşmaların ardından Özen’in cenazesi, Ekinözü Merkez Camii´ne götürülerek İlçe Mezarlığı´nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.