Eğitim ve Hizmette Çığır Açan Tesisler: Onikişubat Belediyesi Gençlere Yeni Ufuklar Açıyor

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in eğitim ve hizmet odaklı siyasetinin en büyük kanıtı olan tesisler, özellikle gençlerin kişisel gelişimine yeni ufuklar sunarak yaşamlarını zenginleştiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2023 16:03
Eğitim ve Hizmette Çığır Açan Tesisler: Onikişubat Belediyesi Gençlere Yeni Ufuklar Açıyor

Bu vizyon doğrultusunda ilçenin farklı noktalarında inşa edilen kapalı yüzme havuzları, yazın ve kışın yediden yetmişe tüm vatandaşlara dört mevsim yüzme imkanı sağlarken, yaz aylarında düzenlenen yüzme kurslarıyla da gençlerin hayatına dokunuyor.

Standart belediyecilik hizmetlerinin ötesinde, eğitim alanında yaptığı önemli çalışmalarla dikkat çeken Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek liderliğindeki belediye, ilçedeki öğrencilere ve gençlere anlamlı hizmetleri sunmaya devam ediyor.

Başkan Mahçiçek'in hizmet ve eser odaklı yaklaşımının en büyük somut örneği ise kapalı yüzme havuzlarıdır.

Farklı bölgelerde hayata geçirilen ve her yaş grubundan vatandaşın kullanabildiği 7 kapalı yüzme havuzu, deprem sürecinde depremzedelere barınma ve duş hizmeti sunarak doğru yatırımların ne denli önemli olduğunu kanıtlamıştır.

whatsapp-image-2023-08-23-at-15-28-28.jpeg

1'i yarı olimpik olmak üzere toplamda 7 kapalı yüzme havuzu ve fitness salonuyla gençlerin kişisel gelişimine katkıda bulunan Onikişubat Belediyesi, yaz kurslarıyla da gençlerin hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlamaktadır.

Depremin ardından revize edilen yüzme havuzları, bu yaz da 8-14 yaş arası çocuklar için rehabilitasyon ve yüzme eğitimi amaçlı kullanılıyor.

7 kapalı yüzme havuzunun 4'ünde düzenlenen kurslar, 8-14 yaş arası çocukların sosyal, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Onikişubat Belediyesi'nin havuzları, çocukların neşesi ve kulaçlarıyla renkleniyor.

Yaz Yüzme Kursları, Şehit Abdullah Çavuş Kapalı Yüzme Havuzu, Şehit Serkan Yılmaz Kapalı Yüzme Havuzu, Şehit Hüseyin Varol Kapalı Yüzme Havuzu ve Şehit Cengiz Engizek Kapalı Yüzme Havuzu'nda uzman eğitmenler ve cankurtaranların denetiminde hız kesmeden devam ediyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum