Dulkadiroğlu’ndan Bertiz Kılağlı’da yol ve kilit parke çalışması

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bertiz bölgesinde yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Kılağlı mahallesinde yol açma ve kilit parke çalışması yapan ekipler, kış öncesinde çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2021 15:52
Dulkadiroğlu’ndan Bertiz Kılağlı’da yol ve kilit parke çalışması

Kış ayları öncesinde Bertiz bölgesinde ihtiyaç duyulan yol açma ve yenileme çalışmalarını tamamlamayı hedefleyen Dulkadiroğlu Belediyesi, Kılağlı mahallesinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yeni yol açma ve kilit parke çalışması yapan ekipler, bölgenin yol standardının yükseltildiğini söyledi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Necati Okay, şunları söyledi; “Dulkadiroğlu ilçemizin daha güzel hale gelmesi için yoğun bir çaba harcıyoruz. Bu noktada özellikle kırsal mahallelerimizde alt yapı çalışmaları yapmaktayız. Ulaşım konusunda çok hassas olduğumuzu her fırsatta dile getirdik. Şuanda ekiplerimiz ilçemizin tamamında asfalt, kilit parke ve yeni yol açma çalışmalar yapmaktalar. Özellikle bu çalışmaları kış aylarından dolayı Bertiz bölgemizde daha yoğun bir şekilde yapıyoruz.

photo5917738105618675362.jpg

photo5917738105618675363.jpg

dlk-3608.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.