Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Okay koronavirüsü yendi

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Beledyesi Başkanı Necati Okay koronavirüse yakalanmıştı. Tedbir amaçlı hastanede tedavi gören Okay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Çok şükür yapılan testlerin sonucu negatif çıktığını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2020 16:44
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Okay koronavirüsü yendi

Her geçen yeni rekorlar kıran Koronavirüs, (Covid-19) etkisini tüm dünyada sürdürürken, vatandaşlarla yakın diyalog kuran Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ün ardından Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da koronavirüse yakalanmıştı.

Tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de etkisini tüm hızıyla sürdüren Koronavirüs, son günlerde Kahramanmaraş’ta da artamaya başladı. Tüm hastanelerdeki yoğun bakım yatak üntelerinin neredeyse yüzdü 100 doluluk oranına yaklaştığı ortaya atılırken, Kahramanmaraş’ta iki ilçe belediye başkanı Koronavirüs’e yakalanmıştı.

Tedbir amaçlı hastaneye alınan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,

"Değerli hemşehrilerim, iki gündür COVID-19 şüphesi nedeniyle hastanede gözetim altındaydım. Çok şükür yapılan testlerin sonucu negatif çıktı. Bu süreçte iki hafta boyunca evde kalarak tedbiri elden bırakmamış olacağım.

Telefonla arayan, mesaj paylaşan, dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Dualarımız hastalıkla mücadele eden vatandaşlarımız için." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.