Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay Koronavirüse yakalandı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Beledyesi Başkanı Necati Okay koronavirüse yakalandı. Tedbir amaçlı hastanede tedavi gören Okay'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda durumunu iyi olduğunu ve doktorların gözetiminde izole altında olduğunu açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2020 15:30
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay Koronavirüse yakalandı!

Her geçen yeni rekorlar kıran Koronavirüs, (Covid-19) etkisini tüm dünyada sürdürürken, vatandaşlarla yakın diyalog kuran Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ün ardından Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da koronavirüse yakalandı.

Tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de etkisini tüm hızıyla sürdüren Koronavirüs, son günlerde Kahramanmaraş’ta da artamaya başladı. Tüm hastanelerdeki yoğun bakım yatak üntelerinin neredeyse yüzdü 100 doluluk oranına yaklaştığı ortaya atılırken, Kahramanmaraş’ta iki ilçe belediye başkanı Koronavirüs’e yakalandı.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ün koronavirüs testi pozitif çıktı. Ailesiyle karantinada olan Gürbüz’ün ardından Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın da koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Yaklaşık bir haftadır hafif semptomlar gösteren Başkan Okay, dün gittiği hastanede test yaptırınca testinin pozitif çıktığını öğrendi.

Tedbir amaçlı hastaneye alınan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,

"Değerli hemşehrilerim, son günlerde kendimi iyi hissetmiyordum ve hastaneye başvurdum. Doktorlarımız COVID-19 dan şüpheleniyor testlerimi yaptırdım. Şu an durumum gayet iyi ve doktorlarımızın gözetiminde kendimizi izole ettik. Ayakta tedavimize başlayacağız.

Dualarınız ve güzel dilekleriniz ile en kısa zamanda sağlığıma kavuşacağıma inancım tam sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle."  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.