DEVA Partili vekil Karatutlu: Kahramanmaraş'ın Kaybedecek Vakti Yok

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, yerel seçimlerin Türkiye'nin kaderini değiştirebilecek önemde olduğunu belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2024 22:18
DEVA Partili vekil Karatutlu: Kahramanmaraş'ın Kaybedecek Vakti Yok

Yerel seçimlere yönelik önemli bir açıklama DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu'ndan geldi. Karatutlu, Türkiye'nin kaderini değiştirebilecek nitelikte olan bu seçimlerin önemine vurgu yaparak, "Kahramanmaraş'ın, kaybedecek zamanı yok, hızla hareket etmeliyiz" dedi.

SEÇİMLERİN ÖNEMİ
Vekil Karatutlu, hem mecliste hem de sahada Kahramanmaraşlıların sesi olmaya devam ettiklerini belirtti. 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, seçmenlere yönelik önemli bilgiler paylaştı. Yerel seçimlerin genel seçimler kadar kritik olduğunu vurgulayan Karatutlu, DEVA Partisi'nin bu önemi göz önünde bulundurarak, Kahramanmaraş'a vizyon ve misyon katacak projeleri vatandaşlara anlattıklarını ifade etti.

SAHALARDAN ALINAN GERİ DÖNÜŞLER
DEVA Partisi'nin Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Taner Barışık ile birlikte ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla buluştuklarını belirten Karatutlu, sahalardan aldıkları olumlu geri dönüşlerin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Bu olumlu dönüşlerin sandığa da yansıyacağına inandığını dile getirdi.

TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ
Karatutlu, Türkiye'nin içinde bulunduğu zorlu dönemlerden kurtulmanın anahtarının yerel seçimlerde olduğunu belirtti. Seçimlerin bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini vurgulayan Karatutlu, Türkiye'nin ve Kahramanmaraş'ın geleceğini düşünen herkesi DEVA Partisi'ne destek vermeye çağırdı.

Vekil Karatutlu, "Kahramanmaraş'ın kaybedecek vakti yok, saniyeleri bile kıymetlidir" diyerek, seçmenleri sandığa gitmeye ve DEVA Partisi'ne destek olmaya davet etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.