Dev projenin temelleri atıldı

Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi temel atma töreni Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın eşliğinde gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2017 17:02
Dev projenin temelleri atıldı

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin geliştirdiği Kamu Külliyesi projesinin temeli atıldı. Külliyenin vatandaşları düşünerek yapıldığını belirten Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Arslanbey Mahallesi’ni bir cazibe merkezi haline getiriyor.

Başkan Okay tören öncesi bir dizi açıklamalarda bulundu. İşte Başkan Necati Okay’ın açıklamasından satır başları;

“Kamu külliyesi seçim süresinde vermiş olduğumuz en büyük sözlerimizden bir tanesiydi. Amacımız vatandaşlarımıza hizmeti tek bir noktadan ulaştırmak. Dulkadiroğlu ilçemiz yeni kurulan bir ilçe. Kamu binalarını bir araya toplayarak hizmet standartlarını yükselteceğiz. 2 bin 500 dönümlük alanda projelerimizi yaptık ve 60 gün önce çalışmalara başladık. 11 ay sonra inşaatımızı bitirmiş olacağız. Kamu külliyesinde 800 araçlık kapalı otoparkımız olacak. Sergi salonu, belediye hizmet binası, yemekhane ve lojistik merkezi, kreş, kaymakamlık binası gibi binalar var. Bu alanı oluştururken 2 bin 500 dönümlük alanı kullandık. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyemiz burada yol çalışmalarına da başladı. Bu da bizim çalışmalarımızın hızlanmasına vesile oldu. Vatandaşlarımıza lazım olan her şeyi burada düşündük. Bu alana bir de alışveriş merkezi projemiz var. Ve kültür merkezimizin de projesi hazır. Bir adet de cami yapıyoruz. Belediye binamız Dulkadiroğlu ve Selçuklu Beyliğini ifade eden bir bina olacak. Emniyet müdürlüğü binamızda da manevi değerlerimizi göz önünde tuttuk.”

 

kamu-kulliyesinin-temel-atma-toreni.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.