Debgici; “Önemli olan ülkemizin birlik ve beraberliği”

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Bilal Debgici seçim sonuçlarına ilişkin gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Debgici “Türkiye’nin yeni bir siyasi döneme girmesi artık resmiyette gerçekleşti” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Haziran 2018 11:16
Debgici; “Önemli olan ülkemizin birlik ve beraberliği”

Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla beraber siyasiler de sonuçları yorumladı. Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Bilal Debgici sonuçlara ilişkin yaptığı açıklamada Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını müjdeleyerek şunları söyledi:

“Uzunca bir zamandır çalıştığımız gayret gösterdiğimiz bir dönemin sonuna geldik. Bugün bayram yapıyoruz. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımızı %50’nin üzerinde bir oyla yine Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Tabi mecliste cumhur ittifakının oranı belli. Amacımız meclise 300 üzeri vekil gönderebilmek. İnşallah oran düşmeyecek. İstediğimiz hedefler ulaşmış olacağız. Cumhur ittifakının da bir birlikteliği söz konusu. Türkiye’nin yeni bir siyasi döneme girmesi artık resmiyette gerçekleşti. Tüm dünyada ‘lider ülke Türkiye’ daha ileri bir noktaya gidecek. Tüm dünya Türkiye’yi dışlama politikalarının ekarte edildiğini görecek. Önemli olan bizim birlik ve beraberliğimiz. Sonuçlarda bunu yansıtıyor. Bundan sonraki süreç daha iyi olacaktır. Kahramanmaraş olarak biz hep şunu söyledik, Bir ittifak mevzusu var ve zamanın şartlarına göre değişiklik gösterebiliyor. Şuan için memnunuz önemli olan cumhurbaşkanımızdır. Onu seçtik ve güçlü bir meclis aritmetiği oluşturmak için çalışıyoruz. Kişisel olan durumlar önemli değil. Önemli olan ülkemizin birlik beraberliği, aldığımız sonuçlarda bunu teyit ediyor.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.