Cumhuriyetin 100. Yılında Sanko Park: Atatürk'ün Mozaik Portresi İçin Sen de Katıl!

Sanko Park AVM, Cumhuriyet’in 100. yılına özel! 19-22 Ekim'de Atatürk'ün mozaik portresini yapmak için seni bekliyor. Unutulmaz bir etkinlik için hazır mısın?

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2023 21:46
Cumhuriyetin 100. Yılında Sanko Park: Atatürk'ün Mozaik Portresi İçin Sen de Katıl!

Gaziantep’in önemli sosyal buluşma noktalarından biri olan Sanko Park Alışveriş Merkezi, Cumhuriyet’in 100. yılını özel bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu özel bir anlamla taçlandıracak etkinlikte, ziyaretçilerin katkılarıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muazzam mozaik portresi yapılacak.

ATATÜRK'ÜN MOZAİK PORTRESİ ZİYARETÇİLERİN ELLERİNDEN ÇIKACAK!

Sanko Park AVM ana etkinlik alanında 19-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek atölye çalışmasında, mozaik sanatının usta ismi Mehmet Yılmaz eğitmenliğinde özel bir etkinlik düzenlenecek. Ziyaretçiler, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne özel binlerce mozaik taşını kullanarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dev mozaik portresini oluşturacaklar.

SİZ DE BU ÖZEL ETKİNLİĞİN BİR PARÇASI OLABİLİRSİNİZ!

Etkinliğe katılmak isteyen herkes 15.00-19.00 saatleri arasında Sanko Park AVM’de konuk edilecek. Mozaik yapmaya ilgi duyanlar veya sadece süreci izlemek isteyenler, atölyede yerlerini alarak bu anlamlı etkinliğe katkıda bulunabilecekler.

DÜNYA REKORU: BAKLAVA İLE YAPILAN EN BÜYÜK MOZAİK!

Ayrıca, unutulmaz bir anıya imza atan Gaziantep’in mozaik sanatçısı Mehmet Yılmaz liderliğinde gerçekleştirilen bir rekoru hatırlamak isteriz: 25 Aralık 2016’da, Gaziantep’in İşgalden Kurtuluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, 100 çocuk 750 kilogram baklava kullanarak 39 metrekarelik "Çingene Kızı Mozaiği"ni oluşturdu. Bu etkileyici mozaik, Dünya Çocuk Rekorları Tescil ve Hakem Heyeti tarafından "Baklava ile Yapılan En Büyük Mozaik" olarak tescillendi.

Sanko Park, bu anlam dolu etkinlikle bir kez daha tarih yazmaya ve Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Siz de bu heyecana ortak olun, tarihi bir mozaik eserin parçası olma şansını kaçırmayın!

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.