Cumhuriyet Gazetesi'nden büyük skandal! PKK'ya sahip çıktılar...

Hakkari'de dün terör örgütü PKK, 11 aylık bebekle birlikte annesini yola düzenledikleri el yapımı patlayıcı ile şehit etti. Asker eşini ziyaretten dönen anne ve bebeğini şehit eden teröristlere Cumhuriyet gazetesi ise skandal bir şekilde sahip çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2018 11:13
Cumhuriyet Gazetesi'nden büyük skandal! PKK'ya sahip çıktılar...

Terör örgütü PKK, dün asker eşini ziyaretten dönen anne ve bebeğini alçak bir saldırı ile şehit etti. Gerçekleşen kanlı saldırının ardından anne olay yerinde şehit olurken, 11 aylık bebek ise kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

0x0-cumhuriyet-gazetesinden-buyuk-skandal-1533106601572.jpg

CUMHURİYET GAZETESİ YİNE PKK'YA SAHİP ÇIKTI!

Son zamanlardaki yayın çizgisi ile terör örgütü PKK'nın saldırılarında örgütü korumak için adeta kalkan olan Cumhuriyet gazetesi dünkü alçak saldırı sonrasında yine büyük bir skandala imza attı. Cumhuriyet bu alçak saldırıyı gerçekleştirenlere 'terörist' diyemedi, 'Sivil aracın geçişi sırasında patlama' başlığı attı.

0x0-cumhuriyet-gazetesinden-buyuk-skandal-1533106625600.jpg

Cumhuriyet gazetesi dünkü alçak saldırıyla ilgili haberlerinin detayında ise terör örgütü PKK için "PKK'liler" ifadesini kullanarak, PKK'lı teöristlerin örgüt için kullandığı ifadeyi de açık açık yazdılar...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum