Cumhurbaşkanımız ne emrederse onu yapacağız

Cumhurbaşkanımız ne emrederse onu yapacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
Cumhurbaşkanımız ne emrederse onu yapacağız

Kahramanmaraş Yeni şafak, Akit ve Milat gazetelerinin il temsilciliğinin yanı sıra Erkır Medya bünyesinde faaliyet gösteren Maraştan’ın 15 Temmuz özel çalışması okuyuculara ulaştı. Milli iradeye sahip çıkma yolunda dev röportajlar gerçekleştirerek Maraştan, 15 Temmuzu unutmadı unutturmadı.

Narteks Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı 15 Temmuz Darbe Girişiminin yıldönümüne ilişkin sorularımızı yanıtladı. Ekonomide sarsılmalar olduğunu ancak hükümetin politikası sayesinde dimdik ayakta olduklarını söyleyen Mustafa Narlı “hükümetimiz ne emrederse elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

15 Temmuz Darbe Girişiminin üzerinden bir yıl geçti. Ülke olarak bizden ne götürdü, neler kazandırdı?

15 Temmuz bizden hiçbir şey götüremedi. Yel kayadan sadece toz alır misali. Allah Cumhurbaşkanımıza bol bol ömürler versin, başımızdan eksik olmasın. Milletimiz birbirini daha iyi anladı. Milletimiz bir bütün olarak bu ülke için elinden gelen her şeyi gösterecek. Devletimizin yanında olup Cumhurbaşkanımız ne emrederse onu yapacağız.

15 Temmuz sürecinden sonra ekonomide bir sarsılma oldu mu? 15 Temmuz sonrası ekonomiyi nasıl değerlendiriyorsunuz?

Ufak bir sarsılma olsa da devletimizin verdiği destekler ve ekonomi politikası ile dimdik ayakta durmayı başardık. Devletimizin verdiği destekler ile ekonomimizi canlandırmak adına ne gerektiyse yaptık.  Hükümetimiz ne emrederse elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.

15 Temmuzda ülkemizde milli bir ruh oluştu. Bu milli ruh devam ediyor mu, yeni nesillere aktarılması konusunda neler düşünüyorsunuz?

Yeni nesiller bu ne olduğu belli olmayan hainlerin bu ülkeye verdiği zararı her zaman hatırlamalı ve görmelidirler. Yeni nesillere aktardıkça da bu ülkenin birlik ve beraberliği artacaktır. Bu sadece Türkiye için değil bütün İslam ülkelerinin de bizden beklentileri var ve bu beklentileri karşılamak için tek yürek olmamız gerekiyor.  Şu anda Müslüman âleminin Cumhurbaşkanımızdan beklentileri var, bunların karşılanması için de millet olarak liderimize sahip çıkmalıyız. Müslüman alemine gelecek bütün zararları bizim göğüslememiz lazım. Cumhurbaşkanımız ve ekibine çok şey borçluyuz.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde darbeler gerçekleşti, ama hiç birinde dönemin liderleri halkı sokağa çağırmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı sokağa çağırması ile ilgili neler söylersiniz?

15 Temmuz gecesi Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç ile birlikte havaalanında tankların üzerine çıkan insanlardan birisi benim. Biz darbenin sonuçlarının ne olduğunu daha önceden gördük. Binlerce iş adamı, sanayicisi, esnafı herkes ordaydı. Cumhurbaşkanımızın seslenmesinden sonra bütün millet sokağa döküldü. Bu millet bundan sonra bu gibi şeylere fırsat vermeyecek. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.