Cumhurbaşkanımız İslam aleminin umudu oldu

Cumhurbaşkanımız İslam aleminin umudu oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
Cumhurbaşkanımız İslam aleminin umudu oldu

Kahramanmaraş Yeni şafak, Akit ve Milat gazetelerinin il temsilciliğinin yanı sıra Erkır Medya bünyesinde faaliyet gösteren Maraştan’ın 15 Temmuz özel çalışması okuyuculara ulaştı. Milli iradeye sahip çıkma yolunda dev röportajlar gerçekleştirerek Maraştan, 15 Temmuzu unutmadı unutturmadı.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen 15 Temmuz Darbe Girişimine ilişkin sorularımızı yanıtladı. Vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde vatanına sahip çıktığının unutulmaması gerektiğini belirten Nursi Çeleğen; “. Artık herkes Tek vatan, tek bayrak, tek millet anlayışı ile yoluna devam ediyor.” dedi.

15 Temmuz Darbe Girişiminin üstünden bir yıl geçti. Darbe Girişimi bize neler kazandırdı, neler kaybettirdi?

15 Temmuz ülkemizin tekrar ayağa kalkış günüdür. Bu ülkenin ordusunun tankıyla tüfeğiyle bu ülkenin insanlarına ateş edildi. Bu kabullenilemez bir durum. Bu ülkeyi başkalarına yedirmek istediler. Vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde direnmesi unutulmamalıdır. 15 Temmuzu çok farklı yaşadık. 15 Temmuzu anma etkinlikleri var. 15 Temmuzda sokağa çıkıp ta ben şehit olamadım diye yakınan insanlar tanıyorum. Buradan şer odaklarına sesleniyorum ‘sakın bir daha böyle bir şey denemeyin.’ Cumhurbaşkanımız çok büyük bir liderlik gösterdi. Tüm İslam âleminin umudu oldu. Allah ona uzun ömürler versin.

15 Temmuz gecesi oluşan milli birlik ve beraberlik duygusu vardı. Bu milli birlik ve beraberlik duygusu günümüzde hala devam ediyor mu? Bunu gelecek nesillere aktarmalı mıyız?

Milli birlik ve beraberliğimiz hala devam ediyor. Sadece siyasi olarak değil ülkemiz için herkes fedakârlık yapmaya hazır. Artık herkes Tek vatan, tek bayrak, tek millet anlayışı ile yoluna devam ediyor.

15 Temmuz darbe girişimini Ekinözü nasıl karşıladı?

Darbe girişimini televizyondan gördüğüm anda vatandaşlarımızı sokaklara davet ettim. Herkes duyarlılık gösterdi ve vatanına sahip çıktı. Ekinözü’nde hiç kimse ayrımcılık göstermeden vatanına sahip çıktı.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.