Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı beklerken, Erkoç coşturdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş’a gelişini bekleyen vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un konuşması ile coştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Haziran 2018 15:12
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı beklerken, Erkoç coşturdu

HABER: EMRE BOZ

Konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı konuşma ile vatandaşları coşturdu.

İşte Başkan Erkoç’un konuşması;

“Elbistan’ımızdan, Ekinözü’müzden Türkoğlu’muzdan Afşin’imizden Göksun’umuzdan Çağlayancerit’imizden Pazarcık’ımızdan Nurhakk’ımızdan Dulkadiroğlu’muzdan Onikişubat’ımızdan ve kırsal mahallelerimizden gelen vatandaşlarımız hepiniz hoş geldiniz. Bu büyük buluşma mazlumların gür sesi ile bu milleti Mansur medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için canını ortaya koyan Reisimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmaya gelen herkesi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bugün bu ülkenin istiklal ve istikbal mücadelesinde Kahramanmaraş büyük mücadele göstermekte. Bu ülkede 16 yıldan bu yana tarihi bir restorasyon var. Aziz milletimizi laik bir yönetim için cumhurbaşkanımız büyük bir ürüyüş başlattı. Arkasında millet var şükürler olsun. 16 yıldan bu yana tarihi icraatlar yapıldı. 24 haziran çok önemli bir tarih. Ülkemizde yeni bir dönem ve yeni bir yönetim şekli olacak. Daha iyi bir yönetim sistemi ile geleceğe daha güçlü bir şekilde yürüyeceğiz. Onun için bu sistemin kuruluşunda cumhurbaşkanımızı sonuna kadar destekleyeceğiz. Kahramanmaraş’tan 8’de 8 vekil çıkaracağız inşallah. Kahramanmaraş coşkulu bir destek verecek. Gecesini gündüzüne katan dünyanın dört bir yanındaki vatan sevdalılarımıza umut olduk. Bizler 4 yıldan bu yana büyükşehir belediyesi olarak cumhurbaşkanımız ile omuz omuza mücadele verdik”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.