Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Bu yıl başlıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da partisinin düzenlediği mitingde konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "'Sandras' projesine bu yıl başlıyoruz." diyerek müjdeyi açıkladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2019 16:24
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Bu yıl başlıyoruz!

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Sizleri yürekten selamlıyorum. Adını Kılıçarslan'ın komutanından alan Muğla... İstiklal harbimizde bu bölgede en çok şehidi veren Muğla, mahallelerinle seni selamlıyorum Muğla. Bodrum'u, Dalaman'ın, Fethiye'yi selamlıyorum. Bu meydanda medeniyetimizin kökleri var. Bu meydanda terör örgütlerine ve darbecilere karşı cesaretle mücadele eden gazilerimizin cesareti var. Muğla'ya hizmet yakışır. Muğla'ya eser yakışır, yatırım yakışır. Muğla'ya AK Parti belediyeciliği, Cumhur İttifakı yakışır.

--3988760.jpeg

"BODRUM'U YILLARDIR SEL ALIP GÖTÜRÜYOR"

Muğla'yı yıllardır CHP yönetmedi mi? Ne yaptılar. Ne olur artık benim milletim bu CHP zihniyetine dersini şu sandıkta bir versin. Bodrum'u yıllardır sel alıp götürüyor. Her türlü rezillik orada. Hiçbir altyapı yok. Artık bu işi bitirelim diyoruz. 37 gün kaldı, çalışalım ve bu işi bitirelim.

cumhurbaskani-erdogan-mujdeyi-verdi-bu-yil-basliy-3988764.jpeg

"KIRAATHANE DİYORUM, KUMARHANE ANLIYORLAR"

Ben Kıraathane diyorum CHP'liler ne anlıyor kumarhane. Bunlar tabi yatıp kalkıp kumarla meşguller. Kıraathane nedir diye sorsan bilmezler. Kıraathane okuma evidir. Bu kıraathanede çay, simit, kek, pasta bunlar olacak ve her türlü hizmet olacak. Benim gençlerim oraya gelecekler hem derslerini çalışacak hem de orada çaylarını, kahvelerini içmek suretiyle benim ne devletim varmış benim ne belediyem varmış diyecek. İşte biz hizmet belediyeciliği diyoruz. 

--3988763.jpeg

ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi buradan müjdesini veriyorum Muğla'nın 2050 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Sandras içme suyu projesine bu yıl başlıyoruz. Milas'a doğal gaz getireceğimizin müjdesini buradan veriyorum." diyerek müjdeyi açıkladı.

--3988762.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.