Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor... Bazıları bu kalabalığa photoshop diyecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta halka hitap ediyor...

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Haziran 2018 15:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor... Bazıları bu kalabalığa photoshop diyecek!

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;
Kahramanmaraş sizleri gönülden selamlıyorum. 4 aylık hasretin ardından bizi Kahramanmaraş'a kavuşturan rabbime hamdediyorum. Gazilerime ülkem ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Kendilerine uzun ömürler sunuyorum. Bundan 9 yıl önce burada hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi de yad ediyorum.

kk2-001.jpg

MEDYA KAYDINI İYİ AL...
Şimdi birileri çıkacak, ne diyecek? Bu alana bu muhteşem topluluğa photoshop diyecekler, montaj iftirası atacaklar. Kahramanmaraş'ın şu heyecanını görmezden gelecekler. Kahramanmaraş burada montaj var mı? Medya kaydını iyi al, bu meydanda aşk var aşk.

SEN SÖYLE KAHRAMANMARAŞ; ŞU MEYDANDA MONTAJ VAR MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş mitingi sırasında miing kalabalıklarına montaj diyenlere sert eleştrilerde bulundu. Erdoğan; “Sen Söyle Kahramanmaraş; Şu Meydanda Montaj Var Mı?” sorusunu sordu.

Erdoğan; “ Şu mahşeri kalabalığa montaj iftirası atacaklar. Bu sevdayı bindirilmiş kıtalar diyerek aşağılamaya çalışacaklar. Kahramanmaraş’ın şu heyecanını türlü bahaneler ile görmezden gelecekler. Buradan soruyorum; Kahramanmaraş burada montaj var mı? Bu meydanda bindirilmiş kıta var mı. Bu meydanda aşk var. Bu meydanda türk ile kürdün kardeşliği alevi ile sünninin dayanışması var. Bu meydanda Türkiye var. Bu meydanda 24 haziran zaferinin müjdesi var. Maraş bugün burada olduğu gibi daima bizimle yürüdü. Kahramanmaraş tavrını AK Partinin hizmet siyasetinden yana koydu. Başımıza gelen bütün kritik süreçlerde Kahramanmaraşlı kardeşlerimizi hep yanımızda bulduk. Son 16 yılda Kahramanmaraş kardeşliğine sahip çıktı. Kapısına sığınan on binlerce mazluma sahip çıkarak ismini tarihe altın harflerle yazdırdı. Tarımdan sanayiye turizmden kültüre bölgenin parlayan yıldızı oldu. Biz Kahramanmaraş’ın çalışkanlığı ile gurur duyuyoruz. Verdiğimiz teşvikler ve yatırımlar ile Kahramanmaraş’ın gelişmesi için tüm imkanları seferber ilan ediyoruz” dedi.

k22-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.