Çırağın AVM’den festival tadında kutlama

Kahramanmaraş’ta yaptığı yatırımlarla dikkat çeken inşaat,  mağazacılık ve sosyal tesis alanlarında faaliyet gösteren Çırağın Group, Çırağın AVM’nin açılışının 1. Yılında düzenlediği organizasyon ile gündeme damga vurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:49
Çırağın AVM’den festival tadında kutlama

Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak; “Birinci Yılı Yüzüncü Yıla Kadar Götüreceğiz” dedi.

Devasa katılımın olduğu Çırağın Alışveriş Merkezi 1.Yıl organizasyonu yoğun ilgi gördü. Çekilişler yapılarak hediyelerin sahiplerini bulduğu Çırağın Alışveriş Merkezi 1.Yıl Organizasyonunda Oğuz Yılmaz konseri ile vatandaşlara müzik ziyafeti verdi. Bayram havasında geçen programda 7’den 70’e genç, çocuk, yaşlı ayırt etmeksizin katılım sağlandı. Halkı eğlendirmek adına çeşitli etkinliklerin düzenlendiği organizasyonda konuklara ücretsiz hediyeler dağıtıldı. Bu yıl ilki düzenlenen geleneksel hale dönüşecek olan organizasyonda Çırağın Group farkını ortaya koydu.

cirak-(1).jpg

Çırağın AVM’nin açılışının 1.Yılı dolayısıyla açıklamalarda bulunan Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak; “Geçtiğimiz yılın ağustos ayında açılışımızı yaptık. Birinci yılımızı kutluyoruz ve bugünlere gelmemizde katkısı olan, bizi tercih eden bütün vatandaşlarımıza teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Vatandaşlarımız her dalda desteğini esirgemedi. Halkımızın iyi yaklaşımını eğlenceler ve hediyeler ile desteklemek istedik. Bizden çeyiz alanları balayına göndermek için çekiliş yaptık. Alışveriş zorunluluğu olmadan da yüzlerce hediye dağıttık. Bugün Oğuz Yılmaz konseri ile de büyük bir şenlik düzenledik. Bu yoğun ilginin devamını diliyoruz. Birinci yılı yüzüncü yıla kadar götüreceğiz. Çırağın, Kahramanmaraş’ın yerli markasıdır, yerli evladıdır. Kahramanmaraş’ın Çırağın Ailesine sahip çıkmasından çok memnunuz. Bunu da halkımıza hediye bazında vermek istedik ve böyle bir eğlence düzenledik” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN TEVECCÜHÜ BİZE GÜÇ VERDİ

Piyasada kriz söylemlerini olmasına rağmen hedeflerinin daha ilk yılında çok üzerine çıktıklarını belirten Çırak; “İlk yılımız hamd olsun beklentilerimizin çok çok üzerinde oldu. Kriz söylemlerine rağmen beklentilerimizin ve hedeflerimizin üstüne çıktık. Bundan sonraki süreçte hedeflerimizi daha da büyüterek devam edeceğiz. Bizim esas anlayışımız; müşterilerimize iyi hizmet, sonra para. Kazancımızı her zaman ikinci plana koyduk. Devam ettiğimiz diğer sektörlerde de aynı anlayışla yatırımlarımıza devam ediyoruz. Kahramanmaraş’ta Mağazacılık sektöründe Çırağın AVM hem fiyat hem de hizmet konusunda halkın istediği tarzda bir mağazadır” ifadelerini kullandı.

cirak-(2).jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.