Çiftçilerin mağduriyeti giderildi! Ahmet Özdemir gerekli talimatı verdi

Elbistan, Göksun ve Afşin’de yaşanan kar yağışı sonrası şeker pancarı ekimi yapan çiftçiler mağdur duruma düşmüştü. Sosyal medya aracılığı ile mağduriyetlerini duyurmaya çalışan çiftçilerin yardımına Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir yetişti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2018 16:33
Çiftçilerin mağduriyeti giderildi! Ahmet Özdemir gerekli talimatı verdi

Özdemir, yaşanan olay günü Meclis’te bir açıklama yaparak zor durama düşen çiftçilerin mağduriyetinin giderildiğini söyledi.

Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir’in açıklamaları şu şekilde, “Elbistan İlçemizde şeker pancarı üreticilerimizden Afşinli İsmet Özdemir isimli vatandaşımızın kar yağması nedeniyle tarlada olan ürününün çürüme tehlikesine maruz kaldığı haberine istinaden tarım müdürlüğü ekiplerimiz aynı gün olaya müdahil olmuş ve bugün iki tır ile şekerpancarı fabrikaya ulaştırılmıştır. Bununla ilgili devamında yıllık toplam 350 bin ton şeker pancarından bu güne kadar toplanan 280 bin tonun yanı sıra yeniden kar yağma riskine istinaden kalan 70 bin ton 15 gün içinde toplanması yönünde şirkete gerekli uyarıda bulunulmuştur. Şirkette bu pancarı toplamak için fazladan araç ve malzeme kiralaması yapmıştır. Aslolan vatandaşımızın mağdur olmamasıdır. Konuyla ilgili Meclis’imizde yaptığımız konuşma ve vatandaşımızın ürününün aynı gün toplandığı ve vatandaşımızın memnuniyetine dair video'yu sizlerle paylaşıyoruz. Bizlerde konunun takipçisi olacağımızı ve aksi bir durum halinde yine müdahale edeceğimizi kıymetli vatandaşlarımıza bildiririz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.