Çiftçiler tarımsal yeniliklerle buluşuyor

Şanlıurfa’da bu yıl 3.’ Sü düzenlenen “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı” Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş’in katılımıyla açılan fuara Kahramanmaraşlı çiftçiler ve teknik elemanlar ziyarette bulundular.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2016 16:37
Çiftçiler tarımsal yeniliklerle buluşuyor

Tarım sektöründeki son gelişmeleri görmek, yeni ve modern tarım sistemleri incelemek ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından bu yıl 3.’ sü düzenlenen Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarına gezi düzenlendi.

ciftcileri-tarimsal-yeniliklerle-bulusturmaya-devam-ediyor..-(7).jpg

Dulkadiroğlu İlçesi bayan çiftçilerinin ve teknik personellerin katıldığı gezide, tarımdaki son gelişmelerin ve teknolojilerin sergilendiği stantlar gezilerek, firma yetkililerinden bilgi alındı.

Fuarda Sera Tohum ve Teknolojileri, Fide, Fidan, Süs Bitkileri, Paketleme-Ambalaj Tarımsal Yazılımlar, Tarımsal Bankacılık, Bitki İslahı, Hayvancılık, Yem, Gıda ve Teknolojileri konularında açılan stantlar gezildi.

Fuara katıldıkları için memnuniyetlerini dile getiren çiftçiler, geziyi organize eden Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.